To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - WO¦P - dywagacje i dyskusja

Jackie - 27-12-2005, 17:41

Bardzo proszę o kontakt na priv osobę, która zdjęła to ogłosznie z ogłoszeń bardzo ważnych.
Oczywi¶cie ogłoszenie ma zostać takie jak teraz czyli widoczne w każdym temacie.
Jackie

Anonymous - 27-12-2005, 19:51

Jackie napisał/a:
Bardzo proszę o kontakt na priv osobę, która zdjęła to ogłosznie z ogłoszeń bardzo ważnych.
Oczywi¶cie ogłoszenie ma zostać takie jak teraz czyli widoczne w każdym temacie.
Jackie

:oops: :oops: :oops: pseplasam klikneło mi się :oops: :oops: :oops: .....raaaaaany ale ty ich krótko trzymasz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jackie - 27-12-2005, 19:53

Ordnung must sein ;)
Nie no chodzi o to, że WO¦P to jest BARDZO WAŻNA SPRAWA, dlatego tak naciskam.
Pozdrawiam

Anonymous - 27-12-2005, 19:58

Jackie napisał/a:
Ordnung must sein ;)
Nie no chodzi o to, że WO¦P to jest BARDZO WAŻNA SPRAWA, dlatego tak naciskam.
Pozdrawiam

Jackie BRACIE ja dobrze o tym wiem a my obaj znamy sie nie od wczoraj u nas rusza to pelna para od dzis bo taki byl plan na dniach leci @ do klubusiów wy tez to zrobcie asap. Niedobrze, ze usuneliscie od nas ten topic ludziki sie dezorientuja a wy (czytaj FirekOgnisty) sie za szybko obrazacie gdyby bylo full info od poczatku nie bylo by pytan. Wpadasz do w-wy na 10-tke ? Przyjade taxowka :mrgreen: he he he

Jackie - 27-12-2005, 20:17

Nie dam rady się wyrwać do Wawki. Za dużo roboty.
Firek przywrócił post wraz z listem rekomenduj±cym i nie s±dzę, żeby się obraził.
No ja bym przychał Mi¶kiem - taksówk± to nieco drogo by wyszło z Białego.... :mrgreen:
Pozdrawiam
P.S. Temat podzieliłem bo tam to nie miejsce na takie rozmowy

Firebee - 27-12-2005, 23:03

ja poprosze najpierw o pare slow na priv a potem przedstawie swoje zdanie na ten temat..