Dolnośląskie - INSTALACJE GAZOWE na Dolnym Śląsku
Anonymous - 15-10-2006, 21:31 Temat postu: INSTALACJE GAZOWE na Dolnym Śląsku Koleś ma silnik 4G63 z LPG i musi go co rano ciągnąć żeby zapalił na benzynie.Potem jest już normalnie.Był u kilku ,,szamanów" i nic!! Od czego zacząć? A może gdzie?
Anonymous - 16-11-2006, 18:53
Hej
Jezeli chcesz to podjedź sobie na ul. Torunska we wrocławiu.
Moj koles ma tam warsztat i naprawde jest dobry w tym co robi!!!!
Powinien pomóc
Juiceman - 18-11-2006, 11:42
Mieszkam na kromera gdzie tam na torunskiej jest warsztat :>
Anonymous - 19-11-2006, 23:45
AUTOGAZ na Gazowej3 we wrocku moze by cos pomogl
Pozdrawiam
Anonymous - 19-12-2006, 22:59
jakies 300 metrow przed kochanowskiego w lewo wjazd jak do szkoly (tylko nie wiem co to za szkoła) taki ze szlabanem.
Za wjazdem zaraz w prawo na wprost metaloe drzwi
aha obok jest jakies lodowisko
Anonymous - 26-12-2006, 12:47
ja osobiście polecam SPARKO AUTO GAZ, ul.Braniborska za Domarem
WOWA - 03-07-2007, 13:52 Temat postu: Gdzie założyć gaz we Wrocku lub okolicach??? Witam wszystkich!
Prosze o pomoc w wyborze, gdzie i jaka instalacje załozyc?
Sa jakies sprawdzone firmy? Czytalem juz o roznych firmach (Abart, Sparko, Jakart) z Wrocka, jedni pisza ze jest oki, a inni ze totalni partacze i nie wiem do kogo sie udac??
czekam na opinie.
Pozdro!
[ Dodano: 18-07-2007, 13:13 ]
Witam!
Jak widac nikt jeszcze nie zakladal gazu we Wrocku, czyli Ja jestem pierwszy i zecywdowalem sie na SPARKO. Narazie jest oki, zobaczymy jak bedzie pozniej.
Pozdro!
Anonymous - 30-07-2007, 11:50
Szczerze polecam firme w Strzelinie (35km z wrocka na południe)ul. Szczawińska (nie pamiętam nazwy f-my). Zamontowali mi instalacje w golfie, jeździłem 4,5 roku bez najmniejszego problemu (zima czy lato). Wiem, że golf śmiga dalej bezproblemowo chociaż nie jestam jego właścicielem już ponad rok. teraz mam Cari 1.6 i też przymierzam sie do zakładania sekwencji u nich (2500 PLN).Polecam bo przynajmniej w tej okolicy mają dobrą markę.
kryzys - 13-12-2007, 11:41 Temat postu: Regulacja instalki 2 gen. Witam. Podepne się pod temat aby nie tworzyć kolejnego bezsensownie
Chciałbym wyregulować instalacje II generacji w moim Miśku, byłem na Grabiszyńskiej w Almie ale stwierdzili że do tego typu instalacji ( żebym to wiedział jakiej to firmy ) nie podepną się bo ich kompy tylko lovato obsługują....
Możecie polecic jakiś zakład we Wrocławiu?
Do Strzelina nie uśmiecha mi się jechać - czasu brak po pracy..
Pozdrawiam
Juiceman - 13-12-2007, 11:54
Osobiscie zakladalem instalacje we wroc. i jestem w 110% zadowolony w supralu podajrze ale sprawdze dokladnie i wieczorkiem Ci odpisze (tam starszy chyba ma dobrego znajomego wiec wiochy nie robi ; )) I mam zbiornik 55l do sprzedania ; ) zbiornik Stako klasa zbiornika 1 typ zbiornika walcowy oczywiscie znak homologacji E20 67R 010 426
kryzys - 13-12-2007, 12:02
byłbym zobowiązany
Supral na Kasprowicza 111 ? bodajże? byłoby dobrze - bo praaaawie po drodze mam
czekoladka_1981 - 13-12-2007, 15:23
Dobrze robią na Niskich Łąkach teren PZM , lub na Gnieżnińskiej teren giełdy samochodowej.
Juiceman - 13-12-2007, 18:17
Sprawdzilem w papierach od instalacji i to jest SUPRAL na kasprowicza. Drogi ale BDB serwis.
Anonymous - 13-02-2008, 16:39 Temat postu: Re: Poradżcie!!
hendehoh napisał/a: | Koleś ma silnik 4G63 z LPG i musi go co rano ciągnąć żeby zapalił na benzynie.Potem jest już normalnie.Był u kilku ,,szamanów" i nic!! Od czego zacząć? A może gdzie? |
Witam
Jest duża stacja w Radwanicach.ul Grafitowa 2.Jak byłem ładna hala aparatura też sobie.A teraz krótki opis jak dojechać;przejeżdżasz całe Radwanice(od strony wrocka,
Jest staca paliw i zaraz obok,po lewej stronie;nazywa EKO ALMA.Założony gaz serwisują+gwarancja.Cen nie znam,jak Cię to interesuje to napisz co mam zapytać??,
np,sekwencyjny bez butli 2000zł,zostawiasz misia rano o 8 i odbiór o 16.Płatność tylko gotówką,dziwne????Ta EKO ALMA jest również na ul.Strzegomskiej 180
Pozdrowienia Jurek
Juiceman - 14-02-2008, 10:19
Soldi napisał/a: | Ja tam jestem WROGIEM GAZOWANIA AUTA, ale jak ktoś musi to zrozumiem. Juiceman Stasiu z Suprala to fantasta i ceny ma z kosmosu czasami, raczej zgodzę się z Czekoladką, bo znajomy zakładał na Niskich Łakach i naprawde profesjonalnie go potraktowali. |
Jak już napisałem jest drogi, ale za to tak Ci zamaskuje instalacje etc., że z czystym sumieniem go polecam. Przez ponad 6 lat jeździłem zagazowanym autem od Suprala, złego słowa nie powiem....
....przynajmniej takie są moje odczucia odnośnie tej firmy.
|
|
|