To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [CA4A 1.6] elektryczna szyba

Anonymous - 05-07-2007, 09:21
Temat postu: [CA4A 1.6] elektryczna szyba
witam :) potrzebuje poomocy w sprawie elektrycznej szyby w moim colcie, zakladalem 3 razy linke i mam juz to gdzies :/ czy dostne gdzies caly mechanizm do lewych drzwi ?? znalazlem na allegro z cjo ale nie wiem czy bedzie pasowal jest caly z linka :) :) a z zamknieta szyba jest raczej chu..o jezdzic jak grzeje :( prosze was wszystkich o pomoc !! a moze jest ktos kto potrafi naprawic to ????? czekam na odp pozdro !!

[ Dodano: 05-07-2007, 10:18 ]
jeszcze chcialem zapytac czy z prawych drzwi podejdzie mechanizm do lewych ??

ROMEL - 05-07-2007, 17:20

Prawy i lewy jest inny...

Z nowszej wersji, boję sie że nie będzie pasować... fakt faktem zawsze można cos pomyśleć i pokombinować aby podpasować... ale czy warto... robic "druta"

Podzwoń po szrotach... na bank coś znajdziesz...

PZDR

Anonymous - 07-07-2007, 12:48

na szrotach goscie sie smiali ze co w ciagu tygonia dzowni jakies 6 - 7 osob za lewa strona :/ nie ma nic chyba trzeba bedzie sciagnac jakiegos rozbitka na czesci :D na kiedy sie cos przyda hehe nie no zartuje macie moze jakies nr telefonow do jakis szrotow jeszcze ??
harpagan - 07-07-2007, 13:19

Jak nie szroty to podzwon po ludziach z allegro co sprzedaja na czesci
Chwila cierpliwosci i cos trafisz, trzeba tylko codziennie przeszukiwac

Anonymous - 07-07-2007, 14:33

juz nie ma chyba prywatnej osoby do ktorej bym nie zadzwonil :/ jeden gosc mi oferuje nowy za 450 zl :D :D jest u mnie w miescie gosc co zajmuje sie centralka i powiedzial ze zrobi tylko ze on jest troche partacz i bedzie zmula jak sie okaze ze po mies sie rozdu..czy wszystkoo :/ gwarancji mi nie da przeciez. pozdro szukam szukam i nic...