[92-96]Colt CA0 - [CA4A 1.6] elektryczna szyba
Anonymous - 05-07-2007, 09:21 Temat postu: [CA4A 1.6] elektryczna szyba witam potrzebuje poomocy w sprawie elektrycznej szyby w moim colcie, zakladalem 3 razy linke i mam juz to gdzies :/ czy dostne gdzies caly mechanizm do lewych drzwi ?? znalazlem na allegro z cjo ale nie wiem czy bedzie pasowal jest caly z linka :) a z zamknieta szyba jest raczej chu..o jezdzic jak grzeje prosze was wszystkich o pomoc !! a moze jest ktos kto potrafi naprawic to ????? czekam na odp pozdro !!
[ Dodano: 05-07-2007, 10:18 ]
jeszcze chcialem zapytac czy z prawych drzwi podejdzie mechanizm do lewych ??
ROMEL - 05-07-2007, 17:20
Prawy i lewy jest inny...
Z nowszej wersji, boję sie że nie będzie pasować... fakt faktem zawsze można cos pomyśleć i pokombinować aby podpasować... ale czy warto... robic "druta"
Podzwoń po szrotach... na bank coś znajdziesz...
PZDR
Anonymous - 07-07-2007, 12:48
na szrotach goscie sie smiali ze co w ciagu tygonia dzowni jakies 6 - 7 osob za lewa strona :/ nie ma nic chyba trzeba bedzie sciagnac jakiegos rozbitka na czesci na kiedy sie cos przyda hehe nie no zartuje macie moze jakies nr telefonow do jakis szrotow jeszcze ??
harpagan - 07-07-2007, 13:19
Jak nie szroty to podzwon po ludziach z allegro co sprzedaja na czesci
Chwila cierpliwosci i cos trafisz, trzeba tylko codziennie przeszukiwac
Anonymous - 07-07-2007, 14:33
juz nie ma chyba prywatnej osoby do ktorej bym nie zadzwonil :/ jeden gosc mi oferuje nowy za 450 zl :D jest u mnie w miescie gosc co zajmuje sie centralka i powiedzial ze zrobi tylko ze on jest troche partacz i bedzie zmula jak sie okaze ze po mies sie rozdu..czy wszystkoo :/ gwarancji mi nie da przeciez. pozdro szukam szukam i nic...
|
|
|