[92-96]Galant E5xA - Elektrycznie regulowane przednie reflektory!
Anonymous - 06-07-2007, 20:45 Temat postu: Elektrycznie regulowane przednie reflektory! Witam !!
Miałem wypadek stłukł mi sie prawy reflektor zakupiłem używany cały ale ni cholery nie moge znalesc jakiegoś mechanizmu odpowiadającego za regulacje kąta nachylenia swiateł!!
Jak to wygląda i gdzie jest, gdzie to sie podpina ,to jest w reflektorze w środku ?Czy tylko sie podpina kabelki?
Anonymous - 06-07-2007, 20:47
mozliwe ze kupiles reflektor bez elektrycznego ustawiania wysokosci, caly mechanizm powinien byc w srodku i tylko sie do niego podpinasz...
[ Dodano: 06-07-2007, 20:49 ]
przyjrzyj sie wszystkim przewodom jakie dochodza do "dobrego" reflektora i szukaj
czekoladka_1981 - 07-07-2007, 08:02 Temat postu: Re: Elektrycznie regulowane przednie reflektory!
Piotr_MC napisał/a: | Witam !!
Miałem wypadek stłukł mi sie prawy reflektor zakupiłem używany cały ale ni cholery nie moge znaleźć jakiegoś mechanizmu odpowiadającego za regulacje kąta nachylenia swiateł!!
Jak to wygląda i gdzie jest, gdzie to sie podpina ,to jest w reflektorze w środku ?Czy tylko sie podpina kabelki? |
Zobacz z tyłu reflektora czy jest wiązka z kostką do reg. elekt. powinna być w środkowej części nad żarówką postoju, jeśli jej nie ma to masz manual.
|
|
|