[92-96]Colt CA0 - [CA5A 1.8] sprężyny do gti PROBLEM
Anonymous - 08-07-2007, 14:38 Temat postu: [CA5A 1.8] sprężyny do gti PROBLEM Mam problem ze znalezieniem standartowych sprężyn do colta mam teraz H&R - 40mm i ciężko się na tym jeżdzi ( zderzak po dupie dostaje) i szukam czegoś wyższego.
Macie może jakiś namiar kto ma w ofercie standartowe wysokości
Anonymous - 20-07-2007, 00:46
mam caly kpl. uzywane ale oczywiscie ..cale
Anonymous - 21-07-2007, 10:38
Daj znać na PW jaka cena itp
harpagan - 27-07-2007, 23:27
Przegladalem dzis katalogi oraz czytalem i to forum i pare innych i nasunela mi sie taka mysl
Amortyzatory z przodu w 1.3/1.6 sa inne niz w 1.8 i co za tym idzie inne sa tez sprezyny
Za to amorki z tylu sa we wszystkich 3 takie same
Jak wyglada sprawa ze sprezynami z tylu?
Moze ktos potwiedzic albo zaprzeczyc ze tylne pasuja/niepasuja?
Anonymous - 28-07-2007, 22:35
Cytat: | Jak wyglada sprawa ze sprezynami z tylu?
Moze ktos potwiedzic albo zaprzeczyc ze tylne pasuja/niepasuja? |
pasować napewno pasują, ale różnią się twardością;
Cytat: | Za to amortyzatory z tylu sa we wszystkich 3 takie same |
jesteś tego pewien, bo byłem przekonany że są inne??
harpagan - 28-07-2007, 23:27
ozz napisał/a: |
jesteś tego pewien, bo byłem przekonany że są inne?? |
Wg katalogu kayaby sa takie same a dotatkowo sprezyny (zwykle nie sportowe) wg lesjofors tez sa takie same
Musze jeszcze pogrzebac w manualu ale wszystko na to wskazuje ze amorek i sprezyna z tylu w CA0 niezaleznie od silnika nie roznia sie
Anonymous - 01-08-2007, 11:25
harpagan napisał/a: | amorek i sprezyna z tylu w CA0 niezaleznie od silnika nie roznia sie |
dzisiaj kupowałem i powiem, że sprawa wygląda w ten sposób, że sprężyny faktycznie są takie same, ale amortyzator jest inny; dotyczy to tylko tylniego zawieszenia, z przodu wszystko jest inne;
harpagan - 01-08-2007, 11:47
Jesli mozna wiedziec jakie amorki/sprezyny kupowales?
Jak to wyglada cenowo ( moze byc na PW )
Tak jak mowie wg katalogu kayaby sa takie same, jak jest naprawde ciezko powiedziec
|
|
|