To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Galant E3xA i starsze - [E34A 1.8TD] Pasy bezpieczeństwa...

Anonymous - 09-07-2007, 13:02
Temat postu: [E34A 1.8TD] Pasy bezpieczeństwa...
1) Pasy bezpieczeństwa kierowcy mam przetarte więc skoro ich używam to wolałbym je wymienić na nowe.
2) A na tylnym siedzeniu pas jest za krótki żeby zamontować fotelik dla dzidziusia, tzn można dokupić do owego fotelika (MAXI-COSI cabrio) system "easybase"(który umożliwia montowanie fotelika łatwiej i przy uzyciu minimalnej długo¶ci pasa) ale on kosztuje 466pln więc może taniej byłoby wymienić pas na nowy dłuższy.

Poszukiwania pasów w internecie nie przyniosły skutku.

Wiecie może gdzie kupić? Albo macie jak±¶ radę? Wiecie co¶ o cenach? Może 466zł to wcale niedużo w porównaniu z nowym tylnym pasem?

pozdrawiam

piotru¶ - 09-07-2007, 19:39

Napisz konkretnie który pas cię interesuje przedni kierowcy?-........czy tylni dla dzidziusia ?.......... często nosidełko z dzieckiem wozi się na przednim fotelu pasażera i ten pas jest dostatecznie długi .a może interesuje cię komplet wszystkie pasy?.......mogę załatwić w idealnym stanie w dobrej cenie .
Anonymous - 09-07-2007, 20:58

No które mnie interesuj± trochę zależy od ceny.
priorytet to tylne dla dzidziusia(te za kierowc±), tylko muszę zmierzyć swoje żeby nie kupić krótszych lub takich samych.
drugie w kolejno¶ci to kierowcy...
a trzecie pasażer...

HALO Piotru¶ !! Na wakacje wyjechałe¶ czy jak, bo nie wiem co z tymi pasami, załatwisz co¶?
Czy czekasz aż zmierzę?

piotru¶ - 29-07-2007, 21:16

może zmierz w stanie rozwiniętym i podaj wymiar który by cię interesował .to będę wiedział czego konkretnie szukać . :| :|