Outlander Ogólne - Witam! Dzisiaj urodzil mi sie Outlander 2.0T
Anonymous - 11-07-2007, 22:36 Temat postu: Witam! Dzisiaj urodzil mi sie Outlander 2.0T Witam i zaczynam od wolania na pomoc.
Dzisiaj urodzil mi sie w rodzinie Outlander 2.0T.
Jako ze ja sam jezdze Foresterem nie mam za bardzo pojecia co z tym fantem zrobic. W jaki sposob mam sie nim opiekowac na poczatku. Jakies rady od kierowcow trzech diamentow?
Pozatym moje pierwsze wrazenie bardzo pozytywne. Outlander dosc duzo rozni sie od Forestera, na dobre i na zle.
Czas zaczac czytac archiwalne watki.
Hubeeert - 12-07-2007, 21:36
Witaj
Duzo archiwaliow nie bedzie - niemniej jednak zapraszamy. Na forum jest zarejestrowanych co najmniej 4 userow takiego Outlandera.
Jak sie opiekowac? No tak zeby pajeczyna nie zarosl. Niestety poniewaz w Twoim kraju rzad w zeszlym roku podniosl dwukrotnie mandaty ostroznie z gazem
Umbert napisał/a: | ja sam jezdze Foresterem | Nie przejmuj sie - nikt nie jest doskonaly
Pozdrawiam
Anonymous - 12-07-2007, 23:05
Bhuhahuauha no bez jaj, ja mojego Forestera kocham. Narazie raz mi sie powiesil bebechami w blocie ale tam utknal tez Discovery wiec nie mam zadnych fobii. Outlander jest sztywniejszy, nizszy i troche inaczej sie prowadzi ale on nie bedzie na blota tylko raczje na szutry wiec autko ideal.
Z tymi mandatami to faktycznie tragedia, ale nie wszystkie kamery dzialaja i mieszkam tu juz chwile wiec wiemgdzie sie da pocisnac spoko jest. Zawsze mamy tor na streetracing w Malmoe. Mozna sie wyzyc.
|
|
|