To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Carisma - Ogólne - Mitsubishi Mirage 2000 DE

Anonymous - 12-07-2007, 22:31
Temat postu: Mitsubishi Mirage 2000 DE
Witam. To moja ostatnia deska ratunku :? . Potrzebuje filtr oleju do automatycznej skrzyni biegów. Nie mam nawet numeru katalogowego a w autoryzowanym serwisie jest bardzo drogo.
Może istnieje jaki¶ zamiennik np. do Carismy ? Jeżeli kto¶ może mi pomóc to proszę o kontakt. pozdrawiam

Krzyzak - 13-07-2007, 10:02

filtr wewnetrzny czy zewnetrzny? - zobaczy czy na skrzyni jest filtr podobny do tego do oleju, jak tak, to mam taki
Anonymous - 13-07-2007, 20:45

niestety jest to filtr wewnętrzny. W każdym razie dzięki za info
Krzyzak - 15-07-2007, 21:56

proponuje kontakt z Japaneze czyli czlowiekiem, ktory sciagnie kazda czesc do naszych aut
namiary sa w wielu mniejscach na forum (wystarczy wpisac do szukajki Japaneze)

filtr wewn. tez ma - zamawialem kiedys do Colta 1.5 jak i do Galanta 2.5V6 - na pewno bedzie taniej niz w ASO (filtr oczywiscie oryginalny, bo zamiennikow nie ma)

tomusn - 15-07-2007, 22:41

Krzyzak, a co powiesz na to: http://www.allegro.pl/ite...mitsubishi.html , bo taki chcę kupić do siebie?
Anonymous - 16-07-2007, 16:41

Mam nadzieję że będzie pasował do mojego Miraga. W każdym razie dzięki serdeczne :)
Krzyzak - 23-07-2007, 10:09

tomusn napisał/a:
Krzyzak, a co powiesz na to: http://www.allegro.pl/ite...mitsubishi.html , bo taki chcę kupić do siebie?

Robilem to z 3-4 lata temu i nie pamietam juz tej strony, ale na 99% z obu stron ten filtr wygladal inaczej - mial taka siateczke filtrujaca jakby z twardego materialu koloru bezowego. Wiec ten moze nie pasowac. Uszczelka raczej tak wygladala - pytanie tylko czy filtr jest odpowiedni...

Anonymous - 28-07-2007, 19:02

Witam. Poprosilem mojego kumpla by sprawdzil w USA.Jest to filtr ktory sie wklada do misy olejowej, w USA kosztuje jakies 70$. Szukam narazie po Polsce, a jak nie znajde do sciagam z USA. pozdrawiam