Sigma/Diamante Ogólne - Chciałbym poprosić o opinie nt. tej Sigmy
Anonymous - 16-07-2007, 22:52 Temat postu: Chciałbym poprosić o opinie nt. tej Sigmy Witam,
czy zna ktoś może ten egzemplarz z Krakowa? Co sądzicie o tym wozie i czy mógłbym liczyć na pomoc przy oględzinach?
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C3057334
pozdrawiam
Umberto
lukasz12 - 17-07-2007, 18:08
Czesc. Chetnie bym Ci pomogl ale niestety nie jestem obecny w Polsce (trzeba zarobic na paliwo/gaz do Sigmy )
Na pierwszy rzut oka prawie na pewno (99%) ma niesprawne regulowane zawieszenie bo siedzi nisko - prawdopodobnie amortyzatory. Pozatym optycznie sprawia niezle wrazenie, nie wiem jaki przebieg ale powinien byc oryginalny bo kierownica nie jest wytrarta - wiekszosc egzemplarzy ze skorzana kierownica ma zwykle mocne przetarcia mysle ze moglbys spokojnie utargowac 2000 zl.
Slaw - 17-07-2007, 20:22
Lukasz12 ma rację.Prawdopodobnie nie działa pneumatyczne zawieszenie co nie wpłynie jazdę ale na komfort już tak.Ogólnie wygląda ładnie chociaż pod maską jest trochę zaniedbana.Lepiej wyposażonej Sigmy nie dostaniesz.Ta ma dodatkowo cztery koła skrętne.Czy system działa przekonać się można podczas jazdy.Jeżeli ECS jest niesprawny możesz sporo stargować z ceny.Myślę że 12 tyś. jest odpowiednią ceną za ten samochód.Pozdrawiam
|
|
|