To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Co najczęściej czytacie na forum ?

young - 06-01-2006, 15:10
Temat postu: Co najczęściej czytacie na forum ?
Witajcie Mordeczki.
Zastanawiam się co Wy najczęściej czytacie na naszym superforum. Czy są jakieś rubryki, których w ogóle nie odwiedzacie !

Ja osobiście uwielbiam czytać dialogi naszych satyryków, czyli Fido i CichyTom. Ich sprzeczki on-line są zajefajne, a ulubiony to radio "m".

Pozdrawiam nasz "wesoły duet"

Panowie tak trzymać !!!

Trzeba troszkę Rozbawiać towarzystwo :D

Anonymous - 06-01-2006, 15:23

pewnie dlatego Twój ulubiony, bo o ile mnie pamięć nie myli (tu robię oko do Fido, bo jego zapewne nigdy nie myli) to była to jedyna nasza dyskusja :lol:
young - 06-01-2006, 15:25

No, ale mam nadzieję, że nie ostatnia :D
Anonymous - 06-01-2006, 15:29

ja oczywiście najbardziej lubię czytać "Offa" bo odpędza ode mnie smutki jak imiennik biedne komarki .
i jeszcze lubię czytać to co napisał young, ale tylko wtedy gdy pisze o tym, co ja piszę na forum.
:lol:

Hubeeert - 06-01-2006, 15:32

Ja czytam wszystko. :shock: i takie oczy robię jak widzę po jednym dniu nieobecności ponad 200 postów :lol:
Anonymous - 06-01-2006, 15:35

a że zbytnio nie wyznaję się na tajnikach motoryzacji to tylko ten dział w pełni mogę przeczytać i w dodatku zrozumieć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kochajj - 06-01-2006, 15:55

Hubeeert napisał/a:
Ja czytam wszystko. :shock: i takie oczy robię jak widzę po jednym dniu nieobecności ponad 200 postów :lol:

tez zauwazyłem ogromny wzrost popularności forum... i w koncu zaczyna sie duzo mowic na tematy czysto techniczne :wink:

Anonymous - 06-01-2006, 16:09

Off topic i Forum Techniczne to dla mnie ekstrema. Najbardziej lubię czytać o motoryzacji na dość ogólnym poziomie. Żałuję, że Robert Bryl od kiedy nabył cytrynę wpada do nas rzadko, bo dyskusje z jego udziałem są wyjątkowo fajne.

Wiem natomiast dobrze czego nie lubię:
1. Wycieczek osobistych i pyskówek
2. Wątków typu "Ja też", gdzie ktoś dopisuje sie tylko po to, żeby powiedzieć, że on też

Moominek - 06-01-2006, 17:48

Fido__ napisał/a:
2. Wątków typu "Ja też", gdzie ktoś dopisuje sie tylko po to, żeby powiedzieć, że on też

Ja też :D , a ponadto:
- przy długich wypowiedzi,
- przy długich wątków, na 2-3 stronie temat dyskusji zazwyczaj odjeżdża,
Może by otworzyć nowy temat, czego na forum nie lubimy? Ułatwimy Hubertowi ustalenie ZASAD FORUM? :)

Natomiast na forum czytuję prawie wszystkie nowe tematy od ostatniej wizyty, których tytuł (lub podtytuł) sugeruje właściwy temat wypowiedzi. :) Oraz generalnie Off-topic i Forum ogólne.

raddex - 06-01-2006, 18:04

a ja czytam wszystko po kolei gdzie sie nowe posty pojawia,

oczywiscie jak na przeczytanie wszystkiego wystarczy mi czasu.

Rafal_Szczecin - 06-01-2006, 20:31

ja to chyba nie musze mowic co czytam bo czytam wszystko :D
najbardziej interesuja mnie sprawy techniczne, poprostu pochlaniam ta wiedze.
ale takze czytam te wiadomosci z OT , no jednym slowem mowiac wszystko .

Chooper - 06-01-2006, 20:50

a ja najczęściej czytam offtopiki, a czemu...bo ten dział najpręzniej się rozwija :P :P :P
Anonymous - 06-01-2006, 21:02

ja tesz

ps. nie napisałem "ja też" bo jeszcze by się ktoś przyczepił, a ja nie lubie wycieczek osobistych i pyskówek :lol:

JCH - 07-01-2006, 11:30

Czytam wszystko, nie na wszystko odpisuję - i całe szczęście :lol: :lol: :lol:
Czasem odpisuję a potem ... daję wstecz bo co będę kij w mrowisko wsadzał albo czepiał sie słówek :P
Długie dyskusje są fajne, dużo lepsze niż wspomniane już "ja też, ja też" albo: "jestem za" - od tego jest ankieta.
Jak sięgam wstecz pamięcią to na forum.wsieci.pl było dużo takich rozmów, wymian zdań, przekonywania ... czasem kończyły się pyskówkami, no cóż trudno.

Aha, jednak nie wszystko czytam - ignoruję "Grosz do grosza" i "Najlepszego Gość".

luk_szc - 07-01-2006, 11:33

A ja czytam co Gość napisze ;)