Sporty Motorowe - BMW Sauber F1 Team Pit Lane Park
stanik - 24-07-2007, 12:07 Temat postu: BMW Sauber F1 Team Pit Lane Park http://www.roadlook.pl/fo...ie-imprezy.html
Ja sie wybieram
Pozdrawiam
zwolin - 24-07-2007, 14:35
Ja też.
WOWA - 06-08-2007, 09:09
Witam!
Ja tez sie wybieram, mam prawie 400km, ale mysle ze sie oplaci. Mam tylko nadzieje ze jakos tam trafie, bo w Warszawie bylo ze 2 razy.
Pozdro!
mlun - 17-08-2007, 18:00
Hoho ludzie był kto¶? Ja nawet nie miałem zamiaru stać w kolejce żeby wej¶ć do ¶rodka dostac smyczke i popatrzeć jak Robert kręci b±czki.Kolega się ¶mieje że trzeba było o 6 rano przyjechać z namiotem i koczować tam żeby się dostać.Udało mi się tylko poraz drugi na żywo usłyszeć ten piękny ryk wysokokręconego V8.
Anonymous - 17-08-2007, 19:51
ja jutro się wybieram więc zdam relacje..
stanik - 18-08-2007, 01:39
aż takie tłumy? Ja się wybieram jutro (a w zasadzie już dzisiaj), ale jak będzie taka kolejka na 2h stania to aż taki ciekaw nie jestem
A ile kosztuje wstęp?
Pozdrawiam
Anonymous - 18-08-2007, 11:44
wstęp free
i darmowe autobusy z Emilii Plater i z pl. Wilsona
i cóż.. byłem dzi¶ o 13 na Bemowie, posłuchałem ryku silnika jak jaki¶ polski niespełna 16-latek kręci b±czki.. o zobaczeniu czego¶ nie było mowy.. no i za parę minut "pan z Polsatu" powiedział przez mikrofon, że bardzo mu przykro ale ci co stoj± za bram± mog± sobie i¶ć do domu bo organizatorzy przeliczyli wszystko i wyszło im, że wielka rzesza ludzi (stoj±ca wła¶nie za bram±) nie zdoła wej¶ć.. je¶li chodzi o mnie to ok, pal licho, nie udało się.. za 20 min będe w domu.. ale kurcze, ci co przyjechali spoza Warszawy tylko po to, żeby usłyszeć ryk silnika i masę spaceru±cych ludzi..? hmmm..
stanik - 18-08-2007, 22:07
ja miałęm jechać jutro z rana, ale jak dzisiaj posłuchałem, że wła¶nie w radiu około 15 nadali, że jak kto¶ się wybiera to niech sobie odpu¶ci bo już się nie dostanie, to aż tak napalony nie jestem
Pozdrawiam i gratuluje tym co się dostali
Anonymous - 19-08-2007, 13:30
Też miałem zamiar się wybrać, ale jak posłuchałem w radiu że jest tam MASA ludzi to dałem sobie spokój i obejrzałem tylko relację w TV.
Szkoda bo impreza była ponoć fajna...
|
|
|