To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Witam misiolubnych

jawlo - 09-01-2006, 20:36
Temat postu: Witam misiolubnych
Pozdrawiam wszystkich miłośników i użytkowników Mitsubishi. Jako nowo przybyły pozwolę sobie na kilka słów o sobie. Mieszkam na podhalu i tam właśnie pokonuję górki SpaceStarem. Czynię to już czwarty rok i coraz bardziej mi się to podoba. Pracuję i interesuję się informatyką. W nowym roku 2006 życzę wszystkim niezawodność w każdym wymiarze :) .
JCH - 09-01-2006, 21:19

Witam!
Zdaje się, że znamy się z poprzedniego forum, czy może mam już rozdwojenie jaźni :lol:
Czy to nie Ty jesteś z Wadowic? Gdzie śmigasz swoim Spejsikiem, na jakich trasach, to jak się będę wybierał kiedyś na Podhale to może śmigniemy gdzieś na dwa Spejsy ;)

Hubeeert - 10-01-2006, 11:40

Witaj :D
Jackie - 10-01-2006, 11:44

jawlo, Witam!
W końcu kolega do nas trafił ;) Mam nadzieję, że znajdziesz u nas miły kącik dla siebie .
Pozdrawiam

jawlo - 10-01-2006, 16:47

JCH napisał/a:
Witam!
Zdaje się, że znamy się z poprzedniego forum, czy może mam już rozdwojenie jaźni :lol:
Czy to nie Ty jesteś z Wadowic? Gdzie śmigasz swoim Spejsikiem, na jakich trasach, to jak się będę wybierał kiedyś na Podhale to może śmigniemy gdzieś na dwa Spejsy ;)

Brawo za dobrą pamięć. Szkoda wielka, że tamto forum padło. Mieszkam za Wadowicami w kierunku New Targ :wink: . Głównie poruszam sie w okolicach Suchej Beskidzkiej oraz po trasie do grodu Kraka. Daj znać jak będziesz się wybierał na Podhale to zapoznamy nasze miśki :lol: .