To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Jak trafiłeś/-aś na nasze forum ?

Hubeeert - 10-01-2006, 20:02
Temat postu: Jak trafiłeś/-aś na nasze forum ?
Zacząłem się zastanawiać :wink: a tak naprawdę to Leppe mnie natchnął tą myślą
Leppe napisał/a:
Czee mam małą propozycję na ankietę klubową - pomysł jest taki - można by zadać klubowiczom pytanko w jaki sposob trafili do klubu mitsumaniaki.com np. przez kolege, z prasy, wizytowka za wycieraczka, zlot w miescie, itd...

A skoro tak to zróbmy ankietę i sie przekonajmy. No i ankieta nie jest tylko dla Klubowiczów - zapraszam do uczestnictwa wszystkich.

Jak chodzi o mnie to szukałem forum o mitsubishi gdzie bedzie fajnie i trafiłem do Jackiego. Jako że chwilowo byłem bez zajęcia dał mi moda potem wszedzie moda a potem strwierdził że sam nie bedzie wszystkiego na forum robił i adminem mnie zrobił :wink: a potem forum zostało forum klubowym i resztę już znacie :mrgreen:

TNT - 10-01-2006, 20:09

Aaaaaaaa pisac mozna??????? To ja napisze troche: bylo to tak ze kiedys szukalem info o mitsu i tak trafilem na stare forum ktore chyba nawet dziala przynajmniej niedawno dzialalo ale juz nic tam sie nie dzialo wiec zaliczylem mkp ale mnie nie wciagnelo i spotkalem na zakupach takich jednych wiekszosc ich zna. Zapytalem o zlocik jakis i uslyszalem MITSUMANIAKI.COM. I tak to sie zaczelo teraz sam wszystkich tu zapraszam do "KOLKA WZAJEMNEJ ADORACJI" :twisted:
Dyzio i Saba - 10-01-2006, 20:30

Padło forum MMC :cry: i tak jakoś :roll: znajomy 8) przez 8) znajomego :lol: :lol: na strone :idea: Jackiego i jesteśmy :mrgreen: :mrgreen:
Karwoś - 10-01-2006, 20:49

A ja kupiłem samochód i pierwsze co zrobiłem to wpisałem w wyszukiwarce mitsubishi klub itp. i was znalazłem i zanim zrobiłem chociażby 1000 km samochodem to przez prawie 3 miesiące byłem użytkownikiem tej marki w liczbie 150km przejechanych :D
Chooper - 10-01-2006, 20:57

ja trafiłem, przez przecieki i szemry o nowym forum, i zakręciłem się gdzie trzeba i jestem :)
Anonymous - 10-01-2006, 21:28

Ja podobnie jak Chooper. Kiedyś wszedłem na śFirkowy Chat (choć nigdy nie chattuję) i dalej samo się potoczyło... I - podobnie jak TNT - podoba mi się w tym kółku wzajemnej adoracji, bo przecież z takim założeniem ono powstało 8)
piwkotom - 10-01-2006, 21:30

ja jak pewnie wiekszosc z nas najpierw trafilem na MKP od razu jak tylko kupilem Cari (2003) ale aktywowalem sie dopiero na poczatku ubieglego roku (robota Choopera ;) - wizytowka za wycieraczka) a na MM przez "przecieki i szmery o nowym forum, i zakrecilem sie gdzie trzeba i jestem" :lol:
Maciek - 10-01-2006, 21:49

U mnie podobnie kupno Gala fajny ale co to jest te kształyt itd? Najpierw poczytałem troche na MKP ale szukałem dalej no i jestem szybkie logowanie (w przeciwieństwie do MKP), fajni ludzie no i coś sie dzieje (zlociki) :) , pogadać mozna i poświrować :)
Pozdro dla Wszystkich

ROMEL - 10-01-2006, 22:26

Wyszukiwanie informacjii, poszukiwania różnych dziwnych rzeczy o Mitsu - szukanie potwierdzeń rodzynkowości mojego Colta itd....... a tu ni stąd ni z owąd patrze Mitsubishiklub...hmmm zajżałem raz, drugi, poczytałem to i owo... trzeci.... pomyślałem że fajne z was Mianiaki i sie zarejestrowałem...

A teraz to bardziej niz choroba...

Anonymous - 10-01-2006, 23:04

zanim kupilem Colta szukalem dokladnych opini jego uzytkownikow, no i od tamtego czasu nie moge sie powstrzymac zeby tu sobie nie poklikac od czasu do czasu:)
Rafal_Szczecin - 10-01-2006, 23:04

ja chyba jak wiekszosc, najpierw forum MPK - ktore rownie czesto odwiedzam , potem przez jakies czaciki itp i tak wyszlo ze jest nowe forum mitsubishi wiec ja zapalony milosnik nie moglem odpuscic i tez przez przypadek zostalem modem :)
Matejko - 10-01-2006, 23:05

a ja jakto jak - jestem jednym z pierwszych klubowiczow mkp, pozniej zlot w grudziadzu no i tak od tamtej pory utrzymuje kontakt ze sFirkiem a on dba o to abym byl o wszystkim doinformowany :) no jeszcze po drodze bylo forum.wsieci.pl plus forum jackiego plus jeszcze nkm
Grześku - 10-01-2006, 23:08

Jeszcze zanim kupiłem cari znalazłem MKP, prawie tam nie zaglądałem ale wiedziałem że jest coś takiego jak klub miłośników. Potem jak już miałem swój ukochany samochodzik dowiedziałem sie z forum o zlocie który nie wypalił i Firku który ma cheć zrobić zlot który wypali ( oj wypalił :twisted: ) i tak z MKP przeszedłem - na stałe - do Mitsumaniaków.
I chwalę to sobie, powiem więcej KOCHAM WAS :!: :D

Anonymous - 11-01-2006, 01:14

dawno dawno temu, w odleglej galaktyce...
lecialem sobie moim X-Wingiem na Daghobar i przy ladowaniu mialem male problemy no i utknalem na tej bagnistej planecie przez jakis czas, pozniej spotkalem takiego malego zielonego stwora ale ni wuj nie wiem kto to byl, no i uslyszalem od niego te slowa:

USE THE MITSUMANIAKI.COM BORECKI!

...a dalej to znacie

igi - 11-01-2006, 08:07

no ja ten teges Jackie mi kazał. Znalazł mi samochód i jak kupowałem musiałem dać słowo że zarejestruje sie na forum mkp. Tak zrobiłem ale jakoś tak nie bardzo mi szło pisanie.

Pożniej wyszło ze powstaje nowy klub z jakims dealerem :twisted: w jednej z czterech glownych rol. Zgadałem się z pewnym kierowca Punjero (obecnie BMW :mrgreen: :roll: ) i jakoś tak zaczałem się bawić stronka. I bede z wami do konca zycia i jeden dzien dłużej wy ludzie należacy do kółka wzajemniej adoracji :D