To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Książka serwisowa, manual repair, schematy

Anonymous - 31-07-2007, 22:51
Temat postu: Książka serwisowa, manual repair, schematy
Witam

Potrzebuję jak w temacie najchętniej schematów elektrycznych do Galanta 1.8 SOHC 16V z 1993 roku ze szczególnym naciskiem na wposażenie wnętrza, a najlepiej pełny manual.

Szukałem w sieci ale ciężko znaleźć

Anonymous - 01-08-2007, 19:21

ciezko znalezc bo ich nie ma :wink:
jedyne co gdzies kiedys wędrowalo to jakies manuale z czeskiego klubu mitsu, oczywscie po czesku :)

ćwiek - 06-08-2007, 21:04

hejka ja nawet pisałem do Japonii w tej sprawie niestety przyszedł mi list z odpowiedzią w stylu ze nie mogą osobie prywatniej udostępnić książki serwisowej więc dupa zbita nailepiej by było dorwać jakiegoś kolesia z serwisu i się dogadać ;)
Anonymous - 07-08-2007, 19:34

Ja również wysłałem swego czasu maila do Japonii, otrzymałem grzeczną odpowiedź ze skierowaniem do przedstawicielstwa w Polsce ale mnie olali. Podejrzewam, że E5xx i EAxx nie były oficjalnie przez Polskę importowane i nie mają polskiej instrukcji. Ha! Mój ojciec sprowadził sobie z Francji Fiata Pandę (made in Poland) i co się okazuje? W polskich salonach FIAT nie ma polskich instrukcji do sprzedawanych tam samochodów wyprodukowanych w Polsce. Nie dziwmy się więc, że nie mamy instrukcji do naszych miśków. Ustawy sobie, a życie sobie.
Hubeeert - 07-08-2007, 19:46

ptwardy napisał/a:
Podejrzewam, że E5xx i EAxx nie były oficjalnie przez Polskę importowane i nie mają polskiej instrukcji.
Zle podejrzewasz. A jak sie uprzesz to kupisz. Cena zaporowa. Szukaj na amerykanskim e-bayu.