To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Czy ktoś był na VW mani w Rusocinie koło Gdańska?

Marcino - 01-08-2007, 09:56
Temat postu: Czy ktoś był na VW mani w Rusocinie koło Gdańska?
Ja byłem przypadkiem, wracając z lotniska w sobote 28lipca, byłem po mojego 13letniego szwagra....
To co zobaczyłem to był istny jarmark, można było spotkać wszytko.
Od fajnie zrobionych Audi Golfa4, czy Seata, przez cały zastęp VW Golfa I-II gen az do naprawdę budzacych smiech "wiejskich tjunigowców".
Nie wiem nie byłem nigdy na takiej imprezie, nie byłem na zlocie Mitsumaniaków czy to jest podobnie..??? A mianowicie to ze goście jeżdza sobie pomiedzy ludzmi i smaochodami, jedza z flagami, woza ludzi w bagaznikach z nogami poza i pijacych piwko, ostre przegazówki i porównywanie komu "głosniej czy ładniej brzmi"??? Palenie gumy na postoju, koło namiotów az samochód zakopie sie po same oski w ziemi??? Co to ma na celu?? Ja myslałem ze to dotyczy motocykla który jak nie może stac na grząskim to sie go wkopuje zeby stał stabilnie.
Powiem wam ze nie czuł bym sie pewnie ze swoim synkiem który wszedzie biega jest ciekawy samochodów, i wszytkiego co z nimi związane....
Oto kilka fotek co wrzucił moj szwagierek.... http://akrimka.fotosik.pl

Jak sie dokopie to postaram sie wrzucić wiecej tych "ciekawych" tjuningowych fotek.
Jakie sa wasze opinie na ten temat..?
Pozdrawiam

Anonymous - 01-08-2007, 10:55

Marcino napisał/a:
Nie wiem nie byłem nigdy na takiej imprezie, nie byłem na zlocie Mitsumaniaków czy to jest podobnie..???

na mitsumaniakach i ogolnie klubowych imprezach jest zupelnie inaczej,
natomiast na tuningowiskach itp. jest dokladnie identyko.

akbi - 01-08-2007, 11:19

Marcino napisał/a:
to ze goście jeżdza sobie pomiedzy ludzmi i smaochodami, jedza z flagami, woza ludzi w bagaznikach z nogami poza i pijacych piwko, ostre przegazówki i porównywanie komu "głosniej czy ładniej brzmi"??? Palenie gumy na postoju, koło namiotów az samochód zakopie sie po same oski w ziemi???

tym się właśnie różnią z reguły kierowcy VW od kierowców 3 diamentów (oczywiście nie wszyscy arturro, :badgrin: :P )

Na tym Zlocie był mój kumpel który kupił 2 miechy temu Golfa 1 po lekkim tjuningu ... czyli: :badgrin: wstawione mieszkaniowe lampki halogenowe w zderzak (oczywiście działały jedynie na zasadzie atrapy), z tyłu maska od Golfa 2 (podobno ładniejsza), tylko, że ona znacznie cięższa i kumpel musi wstawiać kołek drewniany bo ta "fajniejsza klapa" opada i się zamyka. No i najważniejsze - silnik wstawiony od jakieś audi'cy ... tylko lekko niezsynchronizowany ze skrzynią bo 5 bieg zupełnie nie wchodzi i autko wyciąga max 120km/h :badgrin:
Znalazłem też jeden +, golfik świeżo malowany (na czerwono) :D

aaaaaaaa i jeszcze jedno ... cena ...dla mnie powalająca za coś takiego: uwaga uwaga ....

3500 pln :!: :!: :!: :shock: :shock: :shock:

... a pomyśleć, że ten mój kumpel zastanawiał się nad kupnem ode mnie Lancerka :?

saphire - 01-08-2007, 11:33

To dobrze że kupił tego Golfa :D a już myślałem że tacy się nie trafiają :E
Marcino - 01-08-2007, 16:16

Ale to byl chyba XXI oficjalny Zlot VW Mania........ co chyba nie znaczy VW klub Polska?? czy sie mylę...
Pozdrawiam