To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant VR4 E88A 92-96 - [E88A 2.5 4WD] Galant E88

Anonymous - 02-08-2007, 22:56
Temat postu: [E88A 2.5 4WD] Galant E88
jak wiadomo w miskach np. światłami steruje masa (niestety nie jest to najlepszy pomysł) czy ma ktoś może linka ewentualnie plik ze schematem całego układu elektrycznego
mitsu_pl - 06-08-2007, 14:54

Witam!
Mam ten sam model mitsubishi i powiem Ci, że musisz sobie radzić sam... (nikt nie ma żadnych instrukcji ani schemató, zwłaszcza do tego modelu) Ewentualnie napisz co dokładnie Cie gnębi to może będe Ci mógł pomóc w jakiś sposób... Ja mam problem z układem 4WS i sam próbuje dojśc co mu dolega...
Pozdrawiam!

Anonymous - 07-08-2007, 23:00
Temat postu: E88
To mamy te same modele. Generalnie nic mi się nie dzieje ale miałem kiedyś mały problem ze światłami mijania bo poprostu zgasły. Dobry elektryk poprowadził po prostu oddzielna instalke.
Bo jak wiadomo tam światłem steruje masa... Co dokładnie jest nie tak z Twoim układem 4WS ??

mitsu_pl - 08-08-2007, 13:56

Co dokładnie... dokładnie to ni skręcają się tylne koła. Wszytsko jest niby ok. (kontrolka gaśnie po uruchomieniu silnika, a jednak koła się nie krecą. Wcześniej było zauważalne to jak zmianiały ląt przy skręconych przednich kołach. teraz widać, że tylko na tylniej maglownicy delikatnie drgną końcówki i to wszytko. Płyn jest w układzie, zastanawiam sie tylko czy powinno być tam ciśnienie. Po odkręceniu odpowietrzników, płyn sobie cikł powolutku, ale nie było tam żadnego ciśnienia... Czy tak być powinno ?
Anonymous - 09-08-2007, 17:06
Temat postu: E88
Naprawdę nie mam pojęcia co mogło się stać moje się skręcają ale podpytam mojego mechaniora zna się na sprawie dam znać
mitsu_pl - 09-08-2007, 17:14

Z góry dzięki. Czekam na odp. (zresztą chyba nie tylko ja, bo ktoś tez miał ten problem tutaj na forum)
Pozdrawiam!

roch_27 - 12-08-2007, 19:25

Jedyne manuale znajdziecie>>TU<< ale trzeba się zalogować ;)

ps. Jakieś schematy występują również w programie auto data ;)

pozdro