To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Potrzebna krew dla mamy

wojmi1 - 03-08-2007, 22:36
Temat postu: Potrzebna krew dla mamy
to jest prosba w imieniu Bartka /Świderskiego kolo od ECU/ jego mama lezy w szpitalu i jest problem z powodu braku krwi a raczej niecheci do jej wydawania PROSZE WSZYSTKICH O KREW
co i jak w linku http://www.mitsubishi-gra...der=asc&start=0

Edit by szczeslaw:
Na prośbę wojmi1, dla zainteresowanych, zamieszczam link pod którym znajdują się adresy oddziałów terenowych RCKiK Kraków:
http://www.rckik.krakow.p...dzialy_terenowe

Siedziba RCKiK Kraków mieści się przy ul. Rzeźniczej 11 w Krakowie.

Aga - 04-08-2007, 11:20

a ty Wojmi myślisz, że ludzie tylko małopolskie czytają a innych już nie?
mazowieckie też się czytuje...
temat znany

Anonymous - 04-08-2007, 11:33

Aga liczą się chęci - Ty tez tego przez długi okres nie widziałaś.................jak ja :evil: :doubt: Wiec nie marudzić tylko propagować.......myślę ze takich osób jest więcej :!: :!: :!:
Aga - 04-08-2007, 19:59

wiesz, chęci chęciami...
raczej liczą się uczynki
i to takich osób co to robią i nie trąbią zaraz na forum, że zrobili i teraz czekają na oklaski...

.............. oczywiście nie bierz tego do siebie........ :twisted:

Anonymous - 04-08-2007, 22:15

Cytat:
wiesz, chęci chęciami...
raczej liczą się uczynki

Aby ktoś coś zrobił musi najpierw o tym wiedzieć..........

Bartek - 05-08-2007, 11:07

Aga, dm17, nie kłócić się :) - są chęci, są i czyny (za które bardzo serdecznie dziękuję, co udało mi się uczynić osobiście wczoraj :) )..... bez pierwszych nie ma mowy o drugich.... a że informacje nieraz giną w morzu spamu.... cóż mi też jest nieraz głupio, jak dowiaduję się o tematach w których mógłbym pomóc po pewnym czasie......
Anonymous - 05-08-2007, 13:22

No właśnie o to mi chodziło.... :wink:
Aga - 05-08-2007, 20:45

OK, przyznaję wam rację
może nawet wkleję tę informację na śląskim.... :?

Bartek - 05-08-2007, 21:47

Aga, jeżeli chodzi o oddźwięk akcji - jest wystarczający jak na razie. Wiesz jestem adminem tego forum, mam kilka narzędzi dotarcia do wszystkich zarejestrowanych użytkowników ;) , ale świadomie tego nie robię - po pierwsze nie chcę się narzucać swoimi problemami tym, których to nie obchodzi, po 2. to bardzo osobiste sprawy i ciężko o tym pisać....
wojmi1 - 06-08-2007, 13:17

Bartek, ale trzeba o tym pisac masz kwestje zyciowa --- to nie dla rozrywki czy zysku.
Inni tez bywaja w trudnych sytuacjach a fora sa po to.
Aga, jestes pyskaty bab - ale to wiem :badgrin: tu nie wszyscy bywaja na forach innych regionow
a kwestja jest powazna .
Ja dla przykladu mam do najblizszego punktu krwiodawstwa 60 km i musze jechac autem i wrocic , a inni maja kwestje moralne- religijne np. Swiadkowie Jehowy i inni.

JCH - 06-08-2007, 15:23

wojmi1 napisał/a:
a dla przykladu mam do najblizszego punktu krwiodawstwa 60 km

Mogą przyjechać do Ciebie :mrgreen:
Za http://www.rckik.krakow.p...dzialy_terenowe
Oddział Terenowy RCKiK w Krakowie
ul. Wysokie Brzegi 4, 32-600 Oświęcim

Aga - 06-08-2007, 15:58

wojmi1 napisał/a:
Aga, jestes pyskaty bab - ale to wiem :badgrin:

nie przejęłam się zbytnio :)
taka jestem i albo się mnie akceptuje albo nie....

a wracając do tematu:
zgodnie z zapowiedzią wkleiłam link na śląskim

Bartek napisał/a:
Wiesz jestem adminem tego forum, mam kilka narzędzi dotarcia do wszystkich zarejestrowanych użytkowników ;) , ale świadomie tego nie robię

wiem, że tego nie robisz bo ci głupio, ale może powinieneś....

Jackie, gdy propagował akcję ICE wysłał meile chyba do wszystkich
nie miał żadnych obiekcji
Ty jesteś w poważniejszej sytuacji, myślę, że tym bardziej nie powinieneś się wahać

wojmi1 - 06-08-2007, 16:23

JCH, dzieki wielkie jutro bede rano i oddam, szukalem pytalem a wszyscy twierdzili ze niema ze zlikwidowany. /Sprawdz na str -Oswiecimia- wbij w google/ Naprawde jestem wdzieczny juz szykowalem sie na jazde do Katowic.
Aga, wiesz ze Cie akceptuje i lubie :mrgreen:

[ Dodano: 06-08-2007, 16:34 ]
JCH napisał/a:
nema problema :badgrin: zapraszam
JCH - 06-08-2007, 18:18

wojmi1 napisał/a:
JCH napisał/a:
nema problema :badgrin: zapraszam
Tu się nie zrozumieliśmy :) Mnie chodziło o to, że ONI (RCKiK) mogą przyjechać do Ciebie, tzn. gdzieś w pobliże Twojego miejsca zamieszkania. Szukam ja ci szukam na katowickim ..... i ni ma. Nie jeżdżą do Auschwitz. Po chwili skumałem, że to już Małopolska a nie Śląsk. Więc patrzę ja na Kraków, na akcje wyjazdowe ... i nie ma :? No ale jest ten oddział terenowy w O.
No a jak ja przyjadę to raczej tylko w żyłę będziemy mogli dać ;) upuścić nie da rady :roll: :lol: 8)

Anonymous - 07-08-2007, 20:21

Bartek, wczoraj byłam w stacji krwiodawstwa, niestety jak narazie oddać nie mogę:(, ale zamiast mnie oddał dziś mój szwagier i jutro wyślę zaświadczenie. Tylko jestem nieco zdezorientowana, bo podałam adres Szpitala Bielańskiego, a tu chyba o ten na Wolskiej chodzi...