To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EA5W 2.5] wymiana wahacza-przod

tucci - 06-08-2007, 10:48
Temat postu: [EA5W 2.5] wymiana wahacza-przod
witam.zalogowalem sie wczoraj a v-ke mam od miesiaca.musze wymienic wahacz przedni(luz na swozniu). nie jestem przekonany do podrobek, ktore widzialem na allegro. moze ktos z was juz jest po tym etapie.dziekuwa.
czekoladka_1981 - 06-08-2007, 11:12

zobacz tu: http://sklep.intercars.com.pl/
Anonymous - 06-08-2007, 12:06

...lub dowiedz sie o regeneracje; taniej i lepszy efekt!
Anonymous - 06-08-2007, 12:16

czy lepszy mozna sie spierac...ale napeweno kazdy sposob daje efekt
polecam rowniez intercars beda zapewne pytac o numer klienta_na ktory dostaje sie znizki_niestety tylko firmy jako zwykly klient mozesz zaplacic czasem wiecej niz w innym sklepie ale jesli trafisz na wporzadku sprzedawce ktory po zasugerowaniu ze moze na kogos to wpisze zapewne to zrobi !!! ja mialem taka akcje z oponami Fuldy zamiast zaplacic ponad 2ooo zaplacilem 16oo jest roznica no nie...
pozdro

roch_27 - 06-08-2007, 12:30

W sprawie naprawy lub wymiany polecam przeczytać >>>TEN TEMAT<<<

pozdro

Anonymous - 08-08-2007, 07:38

Ja wymieniłem u siebie ten dolny prosty, dałem 110 zł. za wyrób, wygląda że niemiecki. Kupiłem to w sklepie w Rybniku, ale widziałem że klienci ogłaszają się na Allegro. Narazie ok. 2000 km. i jest ok, zobaczymy co dalej. Co do regeneracji, to dostałem namiar na kogoś z bodajże Zabrza (również wysyłkowo) ale mechanik stwierdził że nietylko sworznie ale i sam wachacz jest do du... więc wymieniłem.
Anonymous - 08-08-2007, 17:30

A po co wymianiac cały wahacz skoro jest luz za swozniu?
wymien sam swożeń bedzie o wiele taniej.
Firma 555 bodjaze robi do Galanta.
Byl juz post na ten temat i ktos wlasnie wymienil sam swożeń.
Wiec jest to mozliwe dlatego dziwi mnie dlaczego wszyscy wymieniaja badz regenerują wahacze.

Anonymous - 08-08-2007, 18:47

Cytat:
Wiec jest to mozliwe dlatego dziwi mnie dlaczego wszyscy wymieniaja badz regenerują wahacze.

Regeneracja polega na wymianie tych czesci wahacza - tuleja badz sworzen, ktore sa uszkodzone. ;)