Forum ogólne - znizki
Artii - 15-05-2005, 20:11 Temat postu: znizki Panowie a moze dalo by rade cos takiego zalatwic dla nas czyli dla mitsumaniakow?
http://www.forum.toyota.o...p?p=70832#70832
Anonymous - 15-05-2005, 22:48 Temat postu: znizki Witaj
Owszem coś takiego będzie funkcjonować dla wszystkich ludzi z MKP w regionie Sląska - po to mięzy innymi powstałregion aby takie problemy regionalnie rozwiązywać. Na razie są podpisane wstępne umowy rabatowe.
Więcej szczegółów w tym tygodniu na forum MKP oddział Sląsk
pozdrawiam
Krzycho
Hubeeert - 15-05-2005, 22:55
Artii - tak myślę że dałoby się tym bardziej że rozmowy już prowadzimy. Nasz sklep jak już ruszy (mam nzdieje że szybko) bedzie działał ze znizkami dla Klubowiczow. A oprocz tego oczywiście będziemy się starać załatwić dla Nas gdzie się da znizki.
Chwalow mam nadzieję ze nie będę musiał znow wstapić do MKP żeby korzystać ze zniżek bo w takim razie nie będę z nich korzystał .
Anonymous - 15-05-2005, 23:02 Temat postu: hehe Coś wykombinujemy
Anonymous - 15-05-2005, 23:08
a czy ze znizkami nie jest tak ze one maja tylko i wylacznie przyciagac klientow? bo np. jesli jakis zaklad da wam znizka 20%, a ja do niego przyjade to mi nie da? oczywiscie ze da, bo mu bedzie zalezalo na kliencie i jednoczesnie zaloze sie ze dostane 25% bo sobie ja wytarguje.
ja wolalbym aby raczej reklamowac zaufane zaklady, a nie walczyc o znizki gdzies gdzie spartola robote. np. 20% zniki w norauto gdzie reguluja halogeny w carismie srobka od przykrecania zaslepki.
Anonymous - 15-05-2005, 23:11 Temat postu: tak to prawda... Tak to prawda Arturze...wiem jak jest z Jakością usług w Norauto lub Carmanie...właśnie dlatego obmyśliliśmy inną strategie weryfikacji warsztatów a przy okazji sieci sklepów. ALe o tym będzie na "modach" na MKP.
Jeszcze poczytasz - chcemy aby to miało ręce i nogi.
pozdrawiam
Krzycho
Anonymous - 20-05-2005, 09:43
EDIT by Fido__ : Robert - przeniosłem Twoj post do nowego topicu o toyotach. Akurat nieszczęśliwie pisałeś kiedy ja przenosiłem. Wybacz.
|
|
|