[96-02]Colt CJ0 - [ALL] nieaktywna kontrolka zapięcia pasów bezpieczeństwa
QwiateQ - 07-08-2007, 10:45 Temat postu: [ALL] nieaktywna kontrolka zapięcia pasów bezpieczeństwa Witam,
problem jak w temacie dotyczy nieaktywnej lampki/kontrolki zapięcia pasów w moim Colcie CJ0 '96 4g92, tzn. widzę że na pulpicie widnieje ona obok kontrolki świateł drogowych (długich) ale nigdy nie widziałem aby ona zadziałała, wiążę z tym dwa pytania:
1. Czy to normalne?
2. Jak podłączyć te kontrolkę/uaktywnić, najlepiej z alarmem dźwiękowym!? (zaznaczam iż nie zauważyłem pod siedzeniami żadnych kabli)
Pozdrawiam
QwiateQ
Mi - 09-08-2007, 08:38
ja mam autko z 2002 i taka samą sytuację. ale sprawdzałam i kontrolka zapięcia pasów po prostu nie ma podłączenia i jest z zamierzenia nieaktywna.
Anonymous - 09-08-2007, 08:50
mam colta z 97 na zegarach jest kontrolka ale nie jest aktywna-bez podświetlenia. Zegary są uniwersalne i może jakieś modele maja aktywna, ale się nie spotkałem.
Anonymous - 15-10-2007, 22:49 Temat postu: Re: [CJ0] nieaktywna kontrolka zapięcia pasów bezpieczeństwa [quote="QwiateQ"]Witam,
problem jak w temacie dotyczy nieaktywnej lampki/kontrolki zapięcia pasów w moim Colcie CJ0 '96 4g92, niestety ta lampka nie swieci w cooltach gdyz deska rozdzielcza z lancera
QwiateQ - 17-10-2007, 20:40
Dzieki ,
odpinałem ostatnio wskaźniki i zauważyłem ze nie mam podłączenia pinów na niej do podłączenia z ECU czy innych prowadzących do lampki, zamierzam podłączyć to ustrojstwo na własna rękę ale to później,
dzięki za konkretna odp.
Pozdrawiam QwiateQ
|
|
|