Forum ogólne - A miałem nadzieję, że nas to ominie
Bartek - 08-08-2007, 15:14 Temat postu: A miałem nadzieję, że nas to ominie klik
Na szczęście po polsku, ale pewnie kwestią czasu jest, że zrobią po niemiecku
phot - 08-08-2007, 15:20
Tam jest jakas pieczatka chyba w polu dystrybutor... Ciekawe kto sie tam "podbil"... No i pytanie czy podobnie jak to mialo miejsce w w texcie o fabrykowaniu bmw na ostatniej stronie znajdziemy "Printed in China 2007" chociaz jak to po Polsku to juz pewnie pelen walek... Szkoda...
Pozdrawiam
arekp - 08-08-2007, 15:24
Poszedl mail do MMC ... moze cos beda w stanie z tym zrobic. Na zdjeciu widoczna jest ich pieczatka
Jackie - 08-08-2007, 16:16
To jest ksiażka wydana przez MMC...Na szczęście widoczny jest jej numer a to oznacza, że można namierzyć dealea, który ją udostępnił. Generalnie jest to przestępstwo i bez sprawy sądowej się nie obejdzie...
Pozdrawiam
Bartek - 08-08-2007, 16:52
Jackie napisał/a: | Na szczęście widoczny jest jej numer |
A jakie numery potrzebujesz......mogę Ci ponumerować co chcesz, jakimi numerami potrzebujesz....... to najzwyklejszy numerator jaki znajdziesz w KAŻDEJ drukarni
[ Dodano: 08-08-2007, 16:53 ]
Jackie napisał/a: | To jest ksiażka wydana przez MMC. |
Raczej nie - sprzedaż 20 takich książeczek po120 zł/szt zwraca WSZYSTKIE koszty jej wytworzenia.......
Jackie - 08-08-2007, 17:05
A mnie się wydaje, że jednak jest oryginalna, bo pieczatka MMC jest odbita na okładce czyli ktoś musiałby sobie zadać trud zrobienia pieczątki a nie po prostu wydrukować, dodatkowo wygląda to na książkę, która została wycofana i zamieniona na nowszą wersję (zmiany dotyczące MAP oraz ogólnych warunków gwarancji) u mnie takich książeczek było ok 20, wszystkie musiałem odesłać do MMC, być może któryś z dealerów nie odesłał albo pracownik zwędził i mamy takie kwiatki. Anyway, do sprawdzenia.
Pozdrawiam
Bartek - 08-08-2007, 18:35
Jackie napisał/a: | trud zrobienia pieczątki |
1 egzemplarz więcej do kosztów ....... z duuużą nawiązką
Anonymous - 08-08-2007, 19:27
Dla mnie takie rzeczy powinny być karane - książeczkę gwarancyjną powinien wystawiać TYLKO dealer w chwili zakupienia pojazdu i nikt inny Ciekawe jakby ktoś sprzedawał podbite wyroki sądowe tylko do wpisania, albo inne dokumenty...............
Karwoś - 09-08-2007, 00:28
Jak dla mnie to na każdej książce gwarancyjnej powinien być nabity na każdej kartce VIN pojazdu z wklejką holoramową - może to byłoby droższe niż stare książki ale zlikwidowało by większość oszustów. A i tak za samochód nowy się płaci słono więc taki koszt niebyłby odczywalny.
Dziwne że samo Allegro toleruje coś takiego.
Hubeeert - 09-08-2007, 00:30
Karwoś napisał/a: | Dziwne że samo Allegro toleruje coś takiego. | prowizje - kasa nie smierdzi wiec udaja, ze nie widza. I nie sa w stanie kontrolowac wszystkiego.
Anonymous - 09-08-2007, 00:30
Cytat: | Dziwne że samo Allegro toleruje coś takiego. |
Też mnie to dziwi...............
Karwoś - 09-08-2007, 00:33
A jest tam taki odnośnik fajny - zgłoś naruszenie zasad
Anonymous - 09-08-2007, 22:11
I w tym kraju ma byc dobrze????? brak mi slow dzisiaj kupic dobry samochod to tak jak trafic 6 w lotka
|
|
|