To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Zobaczcie jak rozjechali Misia!!

Anonymous - 13-01-2006, 16:57
Temat postu: Zobaczcie jak rozjechali Misia!!
toz to ¶iętokradztwo!!
link

Rafal_Szczecin - 13-01-2006, 17:16

;( jak bysmy wiedzieli to napewno ekipa mitsumaniakow przyjechalaby na tor kartingowy i zapobiegla znieszeniu misia ... :(
piwkotom - 13-01-2006, 18:15

hmmm.... troche im do monster truckow brakuje.... ale kazdy orze jak moze. Na pewno sie bardzo dowartosciowali :( Swoja droga: dresy sie teraz przesiadly do 4x4? bo moim zdaniem to zabawa akurat na takim poziomie.
roch_27 - 13-01-2006, 20:15

Oj chcieli sie dowarto¶ciować, ale misiek i tak się nie dał :wink:
Kiedy¶ miałem takiego lancernika (kolor jak pierwszy mi¶ u rodzinki Rafiego)

pozdro

Maciek - 13-01-2006, 20:37

No to może pojedziemy i tego zdeczko większego na cegły postawimy albo go jakim¶ prawdziwym autem np z diamentami rozjedziemy :) To by sie "koledzy" w "fajnych" wdziankach zdziwili jak by zobaczyli swe auto jak żaba rozdeptane.
PS żartowałem aczkolwiek ................... :)

Jackie - 13-01-2006, 20:38

A to pedały....
Ale nic to, zwróćcie uwagę, że Misiek nie pozwolił sobie wleĽć na głowę a do tego popsuł złoma :mrgreen:

luk_szc - 13-01-2006, 23:29

Bo to zły Nissan był .
Trza wyrwać ...

Hubeeert - 14-01-2006, 01:38

Głupie zabawy...
Anonymous - 17-01-2006, 10:21

To jest SKANDAL!

I jeszcze telewizja była. Mogli mu chociaż znaczek zdj±ć - ale z drugiej strony "znaczek Mitsubishi nie czyni" :)

Jackie - 17-01-2006, 10:25

To pedalstwo....Nie rozumiem takich ludzi, po prostu nie rozumiem. W życiu celowo bym czego¶ (czegokolwiek a tym bardziej Mi¶ka) nie zniszczył....Pedały i tyle...
Anonymous - 17-01-2006, 10:29

Jackie napisał/a:
To pedalstwo....

Tego "pedały" to akurat nie rozumiem w tym kontekscie. Ale może jestem inny...

Rafal_Szczecin - 17-01-2006, 10:37

Jackie napisał/a:
W życiu celowo bym czego¶ (czegokolwiek a tym bardziej Mi¶ka) nie zniszczył....Pedały i tyle...

Jacek troche spokoju .
tez kocham mitsubishi ale trzeba troszke racjonalnego myslenia.

auto zostalo sciagniete tylko po to by je rozwalic.
byl o tym artykul w regionalnej telewizji .
zniszczyli je , by wszystko bylo bardziej realistycznie. po jako takim zniszczeniu auta przez Jeepy wsiadla do niego osoba, ktora zostala oblana sztuczna krwia.
wszystko to wygladalo jak by auto bralo udzial w wypadku i poprostu osoba zakleszczyla sie w samochodzie i nie mogla wyjsc. na miejsce przyjechali strazacy i zaczeli wyciagac osobe ( poprzez rozcinanie ) a nastepnie ja reanimowac. a wszystko dzialo sie podczas WO¦P'u !! .

nie oszukujmy sie to bylo stare auto (podejrzewam 87 r ) ale za to moge Ci Jacku obiecac ze po szczecinie jezdzi moj byly mis( jezeli nie wiesz jaki to zobacz sobie historie misow w mojej rodzinie ) ktory jest w naprawde idealnym stanie jak na ten wiek .

pozdrowka i nie stresujmy sie :)

i prosze nie nazywajcie ich pedalami itp .

Jackie - 17-01-2006, 11:00

Rafal_Szczecin napisał/a:
a wszystko dzialo sie podczas WO¦P'u !! .

A tego akurat nie wiedziałem. Jeżleli miało to mieć szczytny cel - OK. I za pedałów przepraszam ;)

Pozdrawiam

Anonymous - 18-01-2006, 23:19

akurat wiedzialem otym poniewaz organizowal to Podkalicki Mariusz ale nie chcialem nic mowic bo poco
Chooper - 18-01-2006, 23:25

nawet mu kto¶ na tylnej szybie namazał "rozwalony", z reszt± w nazwie galerii jest WO¦P :)