Off Topic - Zobaczcie jak rozjechali Misia!!
Anonymous - 13-01-2006, 16:57 Temat postu: Zobaczcie jak rozjechali Misia!! toz to ¶iętokradztwo!!
link
Rafal_Szczecin - 13-01-2006, 17:16
;( jak bysmy wiedzieli to napewno ekipa mitsumaniakow przyjechalaby na tor kartingowy i zapobiegla znieszeniu misia ...
piwkotom - 13-01-2006, 18:15
hmmm.... troche im do monster truckow brakuje.... ale kazdy orze jak moze. Na pewno sie bardzo dowartosciowali Swoja droga: dresy sie teraz przesiadly do 4x4? bo moim zdaniem to zabawa akurat na takim poziomie.
roch_27 - 13-01-2006, 20:15
Oj chcieli sie dowarto¶ciować, ale misiek i tak się nie dał
Kiedy¶ miałem takiego lancernika (kolor jak pierwszy mi¶ u rodzinki Rafiego)
pozdro
Maciek - 13-01-2006, 20:37
No to może pojedziemy i tego zdeczko większego na cegły postawimy albo go jakim¶ prawdziwym autem np z diamentami rozjedziemy To by sie "koledzy" w "fajnych" wdziankach zdziwili jak by zobaczyli swe auto jak żaba rozdeptane.
PS żartowałem aczkolwiek ...................
Jackie - 13-01-2006, 20:38
A to pedały....
Ale nic to, zwróćcie uwagę, że Misiek nie pozwolił sobie wleĽć na głowę a do tego popsuł złoma
luk_szc - 13-01-2006, 23:29
Bo to zły Nissan był .
Trza wyrwać ...
Hubeeert - 14-01-2006, 01:38
Głupie zabawy...
Anonymous - 17-01-2006, 10:21
To jest SKANDAL!
I jeszcze telewizja była. Mogli mu chociaż znaczek zdj±ć - ale z drugiej strony "znaczek Mitsubishi nie czyni"
Jackie - 17-01-2006, 10:25
To pedalstwo....Nie rozumiem takich ludzi, po prostu nie rozumiem. W życiu celowo bym czego¶ (czegokolwiek a tym bardziej Mi¶ka) nie zniszczył....Pedały i tyle...
Anonymous - 17-01-2006, 10:29
Jackie napisał/a: | To pedalstwo.... |
Tego "pedały" to akurat nie rozumiem w tym kontekscie. Ale może jestem inny...
Rafal_Szczecin - 17-01-2006, 10:37
Jackie napisał/a: | W życiu celowo bym czego¶ (czegokolwiek a tym bardziej Mi¶ka) nie zniszczył....Pedały i tyle... |
Jacek troche spokoju .
tez kocham mitsubishi ale trzeba troszke racjonalnego myslenia.
auto zostalo sciagniete tylko po to by je rozwalic.
byl o tym artykul w regionalnej telewizji .
zniszczyli je , by wszystko bylo bardziej realistycznie. po jako takim zniszczeniu auta przez Jeepy wsiadla do niego osoba, ktora zostala oblana sztuczna krwia.
wszystko to wygladalo jak by auto bralo udzial w wypadku i poprostu osoba zakleszczyla sie w samochodzie i nie mogla wyjsc. na miejsce przyjechali strazacy i zaczeli wyciagac osobe ( poprzez rozcinanie ) a nastepnie ja reanimowac. a wszystko dzialo sie podczas WO¦P'u !! .
nie oszukujmy sie to bylo stare auto (podejrzewam 87 r ) ale za to moge Ci Jacku obiecac ze po szczecinie jezdzi moj byly mis( jezeli nie wiesz jaki to zobacz sobie historie misow w mojej rodzinie ) ktory jest w naprawde idealnym stanie jak na ten wiek .
pozdrowka i nie stresujmy sie
i prosze nie nazywajcie ich pedalami itp .
Jackie - 17-01-2006, 11:00
Rafal_Szczecin napisał/a: | a wszystko dzialo sie podczas WO¦P'u !! . |
A tego akurat nie wiedziałem. Jeżleli miało to mieć szczytny cel - OK. I za pedałów przepraszam
Pozdrawiam
Anonymous - 18-01-2006, 23:19
akurat wiedzialem otym poniewaz organizowal to Podkalicki Mariusz ale nie chcialem nic mowic bo poco
Chooper - 18-01-2006, 23:25
nawet mu kto¶ na tylnej szybie namazał "rozwalony", z reszt± w nazwie galerii jest WO¦P
|
|
|