Off Topic - Zadymy i inne imprezki :)
Anonymous - 15-01-2006, 12:30
Juz sie balem ze sruba to pies bo jesli by tak bylo to na zlocie doszlo by do zadymy miedzy mna a nim
sruba - 15-01-2006, 18:34
zachar... za co ?
(ale podymic mozemy )
Matejko - 15-01-2006, 19:08
zachar napisał/a: | Juz sie balem ze sruba to pies bo jesli by tak bylo to na zlocie doszlo by do zadymy miedzy mna a nim |
nawet jesli bylby policjantem to i tak zadnej zadymy by nie bylo prawda zachar?? to jest zlot a nie zadyma
Anonymous - 15-01-2006, 22:19
Matejko czemu ludzie potchodza do tego owaznie ja sobie zartuje a ty mi odrazu wylatujesz ze to jest zlot a nie ring jesli niemasz poczucia humoru to nie moja wina a pozatym srubajest hetny na dymienie sie
Matejko - 15-01-2006, 22:42
no to jak chcemy podymic to moze w koncu zeszloroczny plan wykonamy i spalimy pewne granatowe kombi ?? :D:D:D:D:D
kochajj - 15-01-2006, 22:49
zachar napisał/a: | Matejko czemu ludzie potchodza do tego owaznie ja sobie zartuje a ty mi odrazu wylatujesz ze to jest zlot a nie ring jesli niemasz poczucia humoru to nie moja wina a pozatym srubajest hetny na dymienie sie |
nie ze się czepiam... sam nie jestem mistrzem ortografii... ale czasem warto przeczytać 2gi raz to co się napisało...
Matejko - 15-01-2006, 22:51
kochajj napisał/a: | nie ze się czepiam... sam nie jestem mistrzem ortografii... ale czasem warto przeczytać 2gi raz to co się napisało... |
wiadomo ze sie czlowiek poci jak chodzi
Rafal_Szczecin - 15-01-2006, 23:45
Matejko napisał/a: | no to jak chcemy podymic to moze w koncu zeszloroczny plan wykonamy i spalimy pewne granatowe kombi ?? |
oj przepraszam !! granatowe kombi to mialo utonac a nie byc spalone
z tego co wiem mielismy tez poprzedziurawiac pewnego niebieskiego francuza .
ps. Zachar zanim nie wyjasniles chcialem cie niezle opier (prosze dodac 5 literek) ze wlasnie to nie jest zaden ring, i nie wazne czy ktos jest przestepca czy tez psem,
pies tez moze byc mitsumaniakiem (patrz imie mojego pieska )
tak samo jak zlodziej czy tez przestepca moze byc mitsumaniakiem
koniec zadymy !!
Anonymous - 16-01-2006, 10:35
Mam lepszy pomysl ponoc w klubie jest BMW, to mamy juz co palic
Hubeeert - 16-01-2006, 10:44
Nie tylko - szaj(volk)swagen też jest - ja nim jeżdżę - wygląda jak
Fido__ napisał/a: | niebieskie pudło po telewizorze |
sruba - 16-01-2006, 18:16
e tam...
jak zadymy to na piesci, na uklepanej ziemi, jeden na jednego, albo banda na bande, a nie tam jakies takie topienia , czy inne podpalania...
Jackie - 16-01-2006, 21:00
Tak mi jakoś się skojarzyło....;)
Na dyskotece w Niemczech bawił się Rosjanin, z napisem na koszulce
"Turcy mają trzy problemy".
Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop:
- Ty, a w dziób chcesz?
- To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu.
Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka.
- No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie.
- A to jest drugi z waszych problemów - powiedział Rosjanin. - Nie potraficie załatwiać spraw po męsku sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać wszystkich "swoich".
- Zaraz nam to odszczekasz! - wrzasnęli Turcy wyciągając noże.
- I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin wyciagając zza pazuch Kałacha - zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami
Anonymous - 16-01-2006, 21:04
no ok to kto bedzie ruskiem i ile bedzie turkow ??
Jackie - 16-01-2006, 21:16
zachar napisał/a: | kto bedzie ruskiem |
No mnie jakoś tak najbliżej...;)
zachar napisał/a: | ile bedzie turkow ?? |
A tak na dwa magazynki
|
|
|