To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [ALL] Tylne przeciwmgielne - skad wziąć?

Anonymous - 18-08-2007, 16:19
Temat postu: [ALL] Tylne przeciwmgielne - skad wziąć?
Witam,

Mam Colcika od ponad roku i od tamtej pory probuję kupić tylne światło przeciwmgielne (kupiłem z już stłuczonym). Próbowałem w rozmaitych sklepach, hurtowniach, w centrali Mitsubishi i nigdzie nie mogę tego dostać. Raz tylko widziałem, jak ktoś wystawił na allegro, ale zażyczył sobie 90pln (!) za głupie dwa kawałki plastiku... :shock:

Dlatego chciałbym spytać, czy któryś z Szanownych Forumowiczów niema przypadkiem takowego w zapasie i nie chciałby się go pozbyć za rozsądną kwotę?

Z góry dzięki.

PS. Interesuje mnie całe światło, tzn. nie sama czerwona szybka, bo tylna część też jest połamana.

polls - 18-08-2007, 17:03

Witam ja kupiłem na allegro miesiąc temu 50pln. Zagadałem do któregoś ze sprzedawców który oferowal colta na części, inaczej nie znajdziesz nikt nie wystawia samej lampy
Anonymous - 20-08-2007, 14:48

Już do kilku takich pisałem, ale żaden się nie odezwał...
Ale dzięki, będę jeszcze próbował.
Pozdro

Anonymous - 21-08-2007, 13:27

Cysio, miałem dokładnie ten sam problem. Wiesz ile zawołali za lampę w ASO? 360pln :lol: :lol: :lol:
Dałem sobie spokój z szukaniem seryjniaka i zamontowałem przeciwmgielne z poczciwego 126p. Pasuje prawie idealnie, trzeba tylko założyć uszczelkę dookoła (choć nie jest to wymagane).

Anonymous - 22-08-2007, 15:38

elo,

Jeżeli jeszcze jesteś zainteresowany światłem, to moge zaproponować swoje z mojego colta. Będe je usuwał. Najchetniej zamieniłbym je na przekaźnik do wentylatora, gdyż brakuje mi takowego. :)

karolgt - 22-08-2007, 19:53

2 dni temu na allegro widzialem niebieskiego colta na czesci. Do sprzedania byl caly tylni zderzak z takim swiatlem. wszystko za 60 zl. mysle ze to jednak nie najgorsza cena.
Anonymous - 22-08-2007, 20:16

Dzięki Panowie,

Wygląda na to, że Dugass może mi pomóc (btw wysłałem Ci maila).
Niestety tego przekaźnika nie będę miał na wymianę...
Co do tego ASO, to nieźle się liczą :shock: :lol:

Pozdrawiam

czarnuch23 - 23-08-2007, 14:52

Lampa ta to naprawde wyzwanie ja jakis czas temu kupilem swoja za 100pln na Allegro i zadowolonyjetsem bo tak jak bylo pisane Serwis zabija cenami :P Trzeba pytac u sprzedawcow z samochodami na czesci...
Anonymous - 26-09-2007, 23:02

mam do sprzedania światło i ramkę... cena do ugadania
chętni pisać na priva