To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Galeria Mitsumaniaków!

Firebee - 16-05-2005, 02:28
Temat postu: Galeria Mitsumaniaków!
Z NIEKŁAMANĄ PRZYJEMNOŚCIĄ CHCIAŁBYM POINFORMOWAĆ O NASZEJ MITSUMANIAKOWEJ GALERII, KTÓRA WŁAŚNIE TEJ PIĘKNEJ NOCY RUSZYŁA!

www.mitsumaniaki.com/galeria jest galerią naszych aut, więc zapraszam do umieszczania na niej zdjęć swoich fur..

Autorem oraz adminem galerii jest Borecki, więc wszelkie pytania proszę kierować do niego.

Jest to zupełnie nowa galeria, więc osoby, które zamieszczały fotki na poprzedniej galerii Boreckiego mogą ściągnąć swoje fotki tutaj:
http://www.3xl.in.lublin.pl/gallery/gallery

Proszę przenieście fotki ze starej galerii, gdyż zostanie ona po jakimś czasie usunięta!

Jednocześnie proszę o uwagi dotyczące działania galerii, które pomogą w dalszym jej rozwijaniu.

Pozostaje mi życzyć owocnego korzystania z galerii;) i złożyć podziękowania Boreckiemu za pracę nad stworzeniem jej.

Pozdrawiam
Firek

polsaler - 16-05-2005, 07:32

TO ja pierwszy :)

i to :D

Kofi - 16-05-2005, 13:40

Efa! - 16-05-2005, 13:54

Kofi, widze, ze Ty tez lubisz sesje misiowe na lonie przyrody ;-)
A to moja Carisma i ja:

(dziekuje za pomoc Markusowi i Firebee :D )

Jackie - 16-05-2005, 14:47

No po lekturze i obejrzeniu zdjęć, chciałbym powrócić do tematu bikini.... :wink:
Pozdrawiam

Matejko - 16-05-2005, 18:56

:D
kordiank2 - 19-05-2005, 10:55
Temat postu: Re: Galeria Mitsumaniaków!
Firebee napisał/a:
[b] Z NIEKŁAMANĄ PRZYJEMNOŚCIĄ CHCIAŁBYM POINFORMOWAĆ O NASZEJ MITSUMANIAKOWEJ GALERII, KTÓRA WŁAŚNIE TEJ PIĘKNEJ NOCY RUSZYŁA!
www.mitsumaniaki.com/galeria ...

taki postulat: czy isnieje możliwość przeniesienia galerii na inny serwer, bo fotki mulasto się wczytują? chyba, że to nie kwestia serwera...

Firebee - 19-05-2005, 11:00

serwer został zakupiony przez Boreckiego, więc omówię z nim tą kwestię, jeśli nadal będzie z nim problem myślę, że będzie trzeba odmówić współpracy i przenieść galerię na nasz mitsumaniakowy serwer..
Proszę Boreckiego o wypowiedź w tym temacie...
Pozdrawiam
Firek

kordiank2 - 19-05-2005, 11:42

Firebee napisał/a:
jeśli nadal będzie z nim problem myślę, że będzie trzeba odmówić współpracy i przenieść galerię na nasz mitsumaniakowy serwer..

oczywiście miałeś na myśli problemy z serwerem, a nie z boreckim, z którym przecież problemów nie ma, a nawet gdyby były, to lepiej mieć problem z boreckim, niż nie mieć żadnych :roll:

ale może nie jest to kwestia serwera (??)

Firebee - 19-05-2005, 12:48

ależ oczywiście ze z serwerem:)
Pozdrawiam
FIrek

Anonymous - 18-06-2005, 12:28

zdjecia niestety dalej wysłać nie potrafie, ale;
byłem na zlocie we Wrocławiu i zachecam do odwiedzenia,
stronki są zdjecia i mój miś też jest
www.tuningowisko.com
impreza udana, było świetnie :lol: :lol: :lol:

josie - 20-07-2005, 12:51

To ja może odświeżę kwestię serwera z galerią... Internet mam na nienajgorszym łączu, wszystkie storny śmigają, ale ni cholery nie mogę zobaczyć ani jednego zdjęcia mitsumaniakowej galerii. I to od kiedy powstała, bo już kilka razy próbowałem :cry:
Da radę coś z tym fantem zrobić?

Firebee - 20-07-2005, 13:38

Borecki pomożesz w tym temacie?
Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 21-07-2005, 00:53

ciezko mi w tym momencie powiedziec jak to jest ze niektorym galeria sie ciagnie jak spaghetti a niektorym smiga jak gti ale cos sprobuje zrobic aby to poprawic, niestety nie moge obiecac czy sie wyrobie przed moim urlopem ktory mam od 1 sierpnia bo mam kilka waznych projektow do skonczenia ale bede sie staral jak najszybciej temu zaradzic
Artii - 21-07-2005, 10:36

A u mnie sie nie wyswietlaja fotki polsalera i kofiego.
No ale najwazniejsze sa :)