To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - chciałem się tylko przywitać :))

Anonymous - 16-01-2006, 20:10
Temat postu: chciałem się tylko przywitać :))
dzień dobry...jako żem całkowity ignorat motoryzacyjny...i szczęśliwy mam nadzieję posiadacz Colta...za parę dni :) przywitam sie tylko i proszę o wybaczenie jeśli czasem zadam "bzdurne" wydawałoby się pytanie :) )
pozdrawiam
Paweł

ROMEL - 16-01-2006, 20:31

Witaaamy serduchowato....

Bzdurne czy nie zawsze możesz liczyc na taka czy inna odpowiedź....

Troche z nami poprzebywasz że tak powiem na forum a może i na żywo... i zobaczysz jak szybko to i tamto wpadnie Ci do ucha - i szybciutko przestaniesz byc całkowitym laikiem motoryzacyjnym....

Juz tacy jesteśmy :lol: :twisted: :mrgreen:

WITAMY I POZDRAWIAMY

Hubeeert - 17-01-2006, 09:00

Witamy na forum mitsumaniakowym :D ale ponieważ to jest dział samochodowy przeniosłem Twoje powitanie do innego działu. :wink:
Krzyzak - 17-01-2006, 09:07

nie ma bzdurnych pytań - są tylko bzdurne odpowiedzi
witamy w naszej mitsurodzinie

arekp - 17-01-2006, 09:08
Temat postu: Re: chciałem się tylko przywitać :))
kylly napisał/a:
...i szczęśliwy mam nadzieję posiadacz Colta...za parę dni :)

Poniewaz jestes z Bialegostoku a duzym wsparciem dla klubu jest znajdujacy sie tam Grafix (www.mitsubishi-grafix.pl) pomysl moze o wizycie w tym serwisie przed zakupem samochodu. Mysle, ze warto zaplacic za porzadny przeglad w ASO. Pytaj tam o Jacka - na forum jako Jackie - i z nim pogadaj :-)

No i ... witamy na forum :-)

Anonymous - 17-01-2006, 09:16

hmmmm mam wrażenie że miałem przyjemność rozmawiać z Jackiem - ;) ) - zresztą właśnie z Grafiksu będzie ten mój ;) ) (nasz - Colcik :) ) - normalnie żona sobie taki zażyczyła i już :) ) a że za wiele nie miałem do powiedzenia więc będzie :) ) - (ale mi się też podoba :) ))

pozdrawiam

Jackie - 17-01-2006, 09:37

Znaczy nówka sztuka nie śmigana?? No to to jeszcze kolor auta poproszę, może już jest u mnie.
Pozdrawiam

Anonymous - 17-01-2006, 09:48

jak mniemam jest :) )) - normalnie czarny kolor :)
Paweł

Jackie - 17-01-2006, 09:51

Hehehehe, no tak, jest i to na zasłużonym miejscu;)
Jeszcze tylko opony muszą dojść (tak na oko piątek) i wyjazd.
Pozdrawiam i witam na forum!

Anonymous - 17-01-2006, 10:03

no jak na załużonym :D to się cieszę ;) )

pozdrawiam raz jeszcze

young - 17-01-2006, 10:13

Witamy Serdecznie.
Wypełnij wszystkie Posty typu "kto co potrafi" " asistance" i inne, wpłać 1000 pln na konto Firka i możesz przystąpić do naszego grona :D

P.S.
Hihihihi

roch_27 - 17-01-2006, 10:44

Witamy na forum :lol: i czekamy na zdjęcia autka :mrgreen:

pozdro

Hubeeert - 17-01-2006, 10:50

young napisał/a:
wpłać 1000 pln na konto Firka i możesz przystąpić do naszego grona :D

P.S.
Hihihihi

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Czy jest coś o czym ja nie wiem :?:

young - 17-01-2006, 11:18

Hubeeert napisał/a:
young napisał/a:

P.S.
Hihihihi

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

No dobra to 1500 na konto Hubeeerta (ma większą prowizję)

Rafal_Szczecin - 17-01-2006, 11:30

young napisał/a:
Hubeeert napisał/a:
young napisał/a:

P.S.
Hihihihi

No dobra to 1500 na konto Hubeeerta (ma większą prowizję)

no ok to tak ruskim targiem

2000 na moje konto i wszyscy sa happy :)