To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot Oficjalnego Klubu Mitsubishi Mitsumaniaki

Jackie - 18-01-2006, 16:13
Temat postu: Zlot Oficjalnego Klubu Mitsubishi Mitsumaniaki
Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na IV Zlot Oficjalnego Klubu Mitsubishi Mitsumaniaki, który odbędzie się w Białymstoku w dniach 26 - 27 sierpnia 2006 r.

Miejscem spotkania będzie Klub Rozrywki "Krąg" przy ulicy Wierzbowej 6.

Na zlocie pojawią się miłośnicy marki Mitsubishi z całej Polski. Organizatorzy przewidzieli wiele atrakcji (wyścigi gokartów, konkursy związane z motoryzacją). Będzie można zobaczyć wszystkie modele aut marki Mitsubishi, które są aktualnie w sprzedaży. Na zlocie pojawią się również starsze modele tej marki.

Przewidziany jest także przyjazd Pana Tsumutoku Yamada, Vice Prezesa Zarządu MMC Car Poland, honorowego mitsumaniaka Macieja Wisławskiego i kilku innych znanych gości.

Przez cały dzień będzie grał zespół "Tangram" z Bydgoszczy.

Więcej na stronie głównej naszego serwisu (www.mitsumaniaki.com )

Można ze strony pobrać oficjalny plan zlotu i zaproszenie, które mozna rozwieszać do woli ;)

Kochani!
Poloneza (jakoś głupio zabrzmiało...;) ) czas zacząć.
Termin, jak już pisałem, jest OSTATECZNY (nie z mojej winy) i jest to 26 - 27.08.2006 Ośrodek, którego będziemy gośćmi jest malowniczo położony i zapewnia duży komfort odpoczynku (4ha ;) ) z resztą do wglądu na www.puszcza.pl .
Teraz cennik :
- 120 zł za 5-6 osobowy domek (6 domków 6 osobowych, 22 domki 5 osobowe)
- 35zł/os - pokój hotelowy (2 - 3 osobowe)
- śniadanie (danie gorące, wędlina, nabiał, dodatki, herbata)- 9zł
- obiad (zupa, drugie danie, surówki, deser, kompot) - 18zł
- kolacja (danie gorące, wędlina, nabiał, dodatki, herbata) - 9 zł.

Teraz tak, Igi zaraz zrobi listę uczestników i będzie na bieżąco wpisywał ludzi, którzy wpłacą ok. 20zł i info czy jesteście od 25 (jest taka możliwość dla ludzi z baapieniądze (kochani im szybciej tym lepiej) jako rezerwacja - proponuję aardzo daleka) czy od 26.08.
To tak na szybko.

Pozdrawiam[/b]

EDIT by igi

Igor Nikitin
15-312 Białystok

MBANK
nr konta 86 1140 2004 0000 3902 4124 5813

koniecznie z dopiskiem "ZLOT" oraz ze swoim NICKIEM ilość osób i ile noclegów!!!

potwierdzenia wplat bede wpisywal na liscie chetnych do przyjazdu. Nie mam konta internetowego ale będę aktualizował co drugi dzień

namiary na mnie:

nr tel. 506 139 667 (wkrótce zmienie operatora ale poinformuje o nowym)

Jackie - 18-01-2006, 21:52

W sprawie aktualizacji listy proszę o PW do Igiego, jak ja się tym zajmę to wyjdzie nas coś koło 5 000 ludków...;)

POzdrawiam

igi - 20-01-2006, 20:34

Lista osób które wyraziły chęć uczestnictwa w zlocie i wpłaciły zaliczkę znajduje się tutaj

Jak widać nie udało mi się dostać dziś do banku bo

igi napisał/a:
Pozyczyłem samochodzik mamusi i niestety zostawiła go na światelkach. Nie moge go zgasic a siakos tak głupio zostawic go odpalonego pod bankiem . W poniedziałek lista osób które wpłaciły bedzie juz zaaktualizowana.

PRZEPRASZAM

igi - 25-01-2006, 11:33

Misiaki moje kofane narazie wpłaciły tylko 2 osoby!! Osoby które wiedzą że będą napewno proszę o przesyłanie zaliczki po 20 zl od osoby!! Termin wpłaty zaliczki jeszcze nie został określony ale przewidujemy że będzie to już niedługo. Więc bardzo proszę o wpłaty
igi - 10-02-2006, 15:18

Lista osób które wpłaciły została zaktualizowana. Stan na dzień 10.02.2006 r. do godziny 14.30 :)

LISTA OSÓB

igi - 12-02-2006, 21:17

Zdjęcia ośrodka w którym odbędzie się zlot dostepne są tutaj

Parking jest dośc spory nie powinno być problemów z zaparkowaniem naszym miśków. Sala na zabawy jest do wynajęcia ale trzeba będzie wykupic konsumpcje (co to znaczy dowiemy się w tygodniu :) )

Zdjęcia ze środka hotelu myśle że dostarczymy w tym tygodniu

igi - 24-02-2006, 21:12

w końcu dorobiłem się konta internetowego. Zmieniłem numerem w 1 poście. Wpłaty które były dokonane na stare konto przepadają :) ;) ŻARTOWAŁEM. Prosze o wpłaty juz tylko na ten nowy numer konta
igi - 18-03-2006, 17:16

Misiumaniaki jak narazie wpłaciło tylko 13 osób z listy (+ osoby towarzyszące). W sumie 30 osób. Proszę o wpłaty gdyż niedługo trzeba będzie opłacic rezerwacje ośrodka.
igi - 19-04-2006, 11:10

Misiaki poniewaz niektóre pytania sie powtarzają to odpowiem publicznie :)

Płatny jest tylko nocleg w ośrodku. Jesli ktos bedzie na zlocie tylko na części oficjalnej to nie płaci nic

Domki sa 2 pokojowe (w kazdym pokoju sa po 2 łożka (jedno jednoosobowe i jedna wersalka czyli 2 osobowa)) czyli miejsc jest w sumie 6 :) . Dobierać się kto chce z kim mieszkać :) i najlepiej jak sie już zgadacie dajcie zanć to bede sobie wpoisywal :)

Jest lazienka z prysznicem i toaleta.

Zdjecia sa na naszej stronie :)

igi - 19-04-2006, 20:28

Lista zaktualizowana z wpłatami jest na stronie. Jak ktoś wpłacił a nie ma na stronie proszę o pw. Aha w pary a raczej w 6 dobieracie się dowolnie. :wink: . Proszę tylko o info kto z kim :) . Pozdrowka

Zachar pamietam o tobie :)

igi - 04-05-2006, 16:31

a więc tak. Lista osób które wpłaciły zaliczki czy też calą kase jest tutaj.

Jeśli są jakieś uwagi proszę o pw do mnie.

Uprzedajac pytania zaliczki narazie wystarczą. Jak trzeba bedzie dopłacic reszte to dam znac

igi - 14-05-2006, 19:55

Jackie napisał/a:
- śniadanie (danie gorące, wędlina, nabiał, dodatki, herbata)- 9zł
- obiad (zupa, drugie danie, surówki, deser, kompot) - 18zł
- kolacja (danie gorące, wędlina, nabiał, dodatki, herbata) - 9 zł.

Miśkoświrki czy któs jest zainteresowany wykupieniem posiłków?? Czy wszystko organizujemy we własnym zakresie?? tzn wieczorkiem pieczenie kiełbasek a rano dojadanie resztek ;)

Jak ktoś by chciał jedzenie na miejscu to proszę dac znac a jak nie to z Jackie znajdziemy sensowną knajpkę gdzie można cos zjeśc

igi - 19-06-2006, 20:55

Jedną z atrakcji będzie jazda gokartami. Zapisy prowadzimy tutaj
igi - 20-06-2006, 08:34

Dostaje wiele pytań czy są jeszcze miejsca na zlot i powiem tak :) NO PEWNIE ŻE SĄ. Czekam na info kto i ile osób i na jak długo.

Pozdrówka

igi - 21-06-2006, 10:56

Jak narazie wpłaciło osób 60 stan na dzień 20.06.2005

Dyzio
Piwkotom
Krzyżak
Jerzyk
Roch_27
Rafal_Szczecin
Tomusn
Matejko
BARTEK_NKM
POTEK
MALIN
Young
Raddex
Piotras
Cimon102
Mari
Gregorbu
Firek
Tomba
Hubeeert
Grześku
Dominos
Leppe

To są osoby z forum. Nie wpisuje osób towarzyszących. Mam je na swojej liście.

Czekam na dalsze wpłaty :)