Forum ogólne - Relacja ze zlotu w Strykowie
Moominek - 25-08-2007, 23:32 Temat postu: Relacja ze zlotu w Strykowie Ponieważ i tym razem nie udało mi się d... ruszyć poproszę o jak najbardziej zachęcającą relację ze zlotu, tak abym mógł na następny wszystko rzucić w kąt i na zlot przybyć
inferno - 26-08-2007, 02:39
Ogólnie rzecz biorąc było zajebiście. Właśnie - dosłownie przed sekundą wróciłem (niestety musiałem). Frekwencja dopisała. Było ponad 100 samochodów. Niestety pod względem organizacyjnym wypadło nieco gorzej - poszczególne etapy nie były zsynchronizowane i w efekcie np. Ci którzy poszli na paintballa nie załapali się na konkursy. W moim odczuciu nie spisała się też Policja. Zamiast zabezpieczyć przejazd całej kolumny blokując chociażby skrzyżowania (wyjątkiem był tylko sam wyjazd spod Carrefoura) na czas naszego przejazdu, robiła...Właściwie niewiele. Efekt był taki, że już po chwili kolumna została rozbita na mniejsze grupki, bo nie wszyscy zdążyli przejechać na zielonym. Później Ci, co zostali w tyle, próbowali dogonić tych z przodu i...czterech zaliczyło stłuczkę
Poza tym OK - możesz sobie pluć w brodę, że nie pojechałeś . Byłem pierwszy raz i w przyszłym roku też mam zamiar jechać. Mimo tego, że nie mam Miśka, tylko Volvo, a na zlocie byłem Focusem
A zdjęcia pewnie niebawem się tutaj pojawią
Anonymous - 26-08-2007, 09:24
I ja czekam z niecierpliwością na relację, bo i w tym roku dałem ciała ( z powodów wyższych, ale jednak - niestety córka zachorowała i nie chciałem ciągnąć małej w takim stanie).
mirc23 - 26-08-2007, 10:37
no ja tez sie pojawilem na chwile tak od 11 do 13 troche fotek mam i postaram sie jakies wrzucic szkoda tyllko ze dluzej nie moglem zostac
gigant87 - 26-08-2007, 11:42
było genialnie !!!
organizacyjnie wg mnie super i tutaj ogromne podziękowania dla organizatorów (szczególnie piwkotom'a) i słowa podziwu dla yaro1976 za cierpliwość
jak tylko się troche ogarnę i dojdę do siebie to wrzucę zdjonka
pamar - 26-08-2007, 11:51
Witojcie , dopiero wróciłem z gór i niestety nie byłem w sobotę w Strykowia ale powiedzcie czy na dziś są przewidziane jakieś atrakcje ? Czy jest sens pojechać jeszcze dziś ?
gigant87 - 26-08-2007, 12:09
dzwoń do piwkotoma to się dowiesz, ale o tej godzinie to już chyba się zbierają (albo próbują chociaż) do Łodzi
Anonymous - 27-08-2007, 08:03
Było super. Może trochę policja się pomotała, ale można im wybaczyć. Zobaczcie tu: http://moya.toya.net.pl/p....php?c=7693&m=1
A fotki niebawem.
|
|
|