[92-96]Colt CA0 - [ALL] Emblemat na maske
Anonymous - 26-08-2007, 22:44 Temat postu: [ALL] Emblemat na maske Chce zalozyc emblemat na maske i mam na oku na allegro lecz nie wiem jakie oryginalny ma wymiary. Moglby ktos zmierzyc i mi doradzic??
http://www.motoallegro.pl...j_promocja.html
http://www.motoallegro.pl...ero_i_inne.html
Hugo - 27-08-2007, 12:23
Niedawno postanowiłem wyczyścić emblemat na swoim Colcie rozpuszczalnikiem (bo matowiał). No i po tym zabiegu zrobił się biały. Mówię Ci wyglądało to rewelacyjnie! Nie wiem jak na innym kolorze lakieru by to wyglądało (na czarnym pewnie jeszcze lepiej). Ja mam Colta czerwonego i Ty wiem że tez. Więc kup i przyklej srebrny emblemat. Efekt Cię zaskoczy i to mocno. Ja powróciłem do czerwonego emblematu, bo z bliska nie wyglądało to u mnie zbyt dobrze z powodu jakichś przebarwień.
Anonymous - 27-08-2007, 12:34
Oryginalny jest czerwony mały przyczepiany na taśmę dwustronną - może być z tej aukcji
http://www.motoallegro.pl...j_promocja.html
Ja osobiście zostałbym przy ori czerwonym.
Anonymous - 27-08-2007, 19:32
niestety link nie dziala No i tez sie zastanawialem nad srebrnym bo czerwony moim zdaniem moze sie zlewac z lakierem.
Hugo - 27-08-2007, 20:37
SlaVkoEg napisał/a: | tez sie zastanawialem nad srebrnym | Naprawdę się nie zastanawiaj, efekt murowany. Jakbyś kupował srebrny (ale o wymiarach tego oryginalnego) to weź 2 sztuki. Jedną dla mnie. Mówię serio. Podzielimy koszty przesyłki na dwóch. Chyba, że chcesz mój oryginalny to kup srebrny i możemy się zamienić.
Anonymous - 27-08-2007, 22:42
Wezme ten srebrny ale nie znam oryginalnych rozmiarow i byloby dobrze jakby mi ktos je podal. Ten o podstawie 7cm w drugiej podanej przeze mnie aukci jest doby? Moge wziasc dwa ale wtedy jak Ci go dostarcze?? jak cos to zapraszam na priva albo na gg. Moj nr to: 3020067
Anonymous - 27-08-2007, 22:49
Chyba to właśnie o to chodzi, żeby emblemat ładnie "zlewał" się z całością auta a nie dawał po oczach sreberkiem
Link poprawiony - ten mały 6x7 jest w sam raz.
Anonymous - 28-08-2007, 08:02
Ok dzieki
[ Dodano: 05-09-2007, 12:51 ]
Emblemat juz przyszedl i teraz mam pytanie. Na co najlepiej przykleic ten znaczek zeby mi gdzies po drodze nie odpadl? Niby jest na nim tasma przylepna ale tyle jej jest jakby wcale jej nie bylo...
Anonymous - 10-09-2007, 17:17
hehe jak dla mnie to bez emblematów najlepiej... w sobote odkleiłem wszystkie ( na masce i napisy z tyłu ) i wszystko jest elegancko tzn. o gustach się nie dyskutuje
a gdyby ktoś pytał to odciąłem nożykiem introligatorskim, później gumką krzemową ściągnąłem resztki taśmy dwustronnej a na koniec pasta polerska i śladu nie ma
Anonymous - 10-09-2007, 17:24
hmmm... szczerze mowiac to mnie nie ciagnie zeby zalozyc ten znaczek bo chyba tak dobrze wyglada ale jakby ktos mogl to chcialbym zeby mi podal na jakiej wysokosci jest zamocowany ten znaczek czyli ile jest cm od krawedzi maski do znaczka.
Anonymous - 18-09-2007, 21:12
Kup klej do wszystkiego Dragon. Taki w dwóch tubkach do wymieszania. Schnie z 10h, ale jak już coś złączy to na amen. Sklejony metal jest nie do ruszenia.
Koszt: 10zł, w każdym supermarkecie.
|
|
|