L200 Ogólne - Kto¶ z zachodniopomorskiego w teren ????
Anonymous - 30-08-2007, 00:27 Temat postu: Kto¶ z zachodniopomorskiego w teren ???? Witam wszystkich. Jestem nowy a L200 mam od 3tygodni ledwo.... Autko się dotarło i przydało by się sprawdzić jak to działa w terenie. Niestety samemu nie bardzo mi sie u¶miecha buszować bo sam siebie w razie czego nie odkopie a na zlotach 4x4 troszke za wysoki poziom na nowe L200... Jeżeli jest kto¶ z zachodniopomorskiego chętny do wypadu w teren to zapraszam. Mieszkam ok 100km od Szczecina w kierunku Koszalina, jeżeli będzie trzeba to dojadę. A może jaki¶ prywatny zlocik L200 ??? Jestem otwarty na wszelkie propozycje i zapraszam na gg :) Panowie ruszcie swoje Mi¶ki, niech poczuj± troszkę życia i wolno¶ci a może zostan± prawdziwymi niedĽwiedziami :):) :twisted:
Rafal_Szczecin - 30-08-2007, 12:59
a carisma moge ?
a tak na serio, to jak narazie jestes jedynym uzytkownikiem el'ki w naszym regionie .
Gene - 30-08-2007, 13:05
Moze nie jedynym uzytkownikiem tylko jedynym zarejestrowanym. Rafal_Szczecin zgadajcie sie i "pojezdzisz" jako prawy zMitsu200. Powodzenia
Anonymous - 30-08-2007, 17:24
A ja koledze proponuję www.rajdy4x4.pl tylko niech sie kolega na pocz±tku nie zraża że się będ± smieli A tak powaznei to tam można się z chłopakami umawiac na różnego rodzaju wyprawy terenowe. Od lajtowych do ekstremy. I naucz± jak się w terenie zachowywać, takie podstawy etyki Offroadowca
|
|
|