To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Colt C50 i starsze - [C50 1.8 GTI] potrzebne czesci i pomoc

Anonymous - 01-09-2007, 02:12
Temat postu: [C50 1.8 GTI] potrzebne czesci i pomoc
Witam .. od niedawna jestem posiadaczem 3 diamentow :D jest to Colt (chyba) - c50 .. 1.8GTI z 1990r. Nigdy nie mialem do czynienia z ta marka i dlatego potrzebuje "nieco" pomocy potrzebne mi sa czesci ... mianowicie
1 - prawe drzwi
2 - tlumik koncowy
3 - chlodnica (lub jej sprawdzenie i "wyczyszczenie" .. woda jest zolta :( )
X - POMOC ... tzn chcial bym sie spotkac z kims z Łodzi kto posiada takiego Miska.. nie jestem pewien czy wszystko pracuje tak jak pracowac powinno.. :( ..
Mam nadzieje ze dostane kilka adresow warsztatow gdzie bede mogl bez wiekszego strachu odstawic moje autko
Ale jest to moj pierwszy samochod i jestem w nim bezgranicznie zakochany!! na dzien dzisiejszy moge powiedziec ze Mitsubishi to marka ktorej chce byc wierny :) dlatego prosze o pomoc abym nie musial rezygnowac z tego spelnionego marzenia... jezeli ktos mogl by sie jakos ze mna skontaktowac prosze o kontakt na PW .. aha i jesli to co napisalem znajduje sie nie tam gdzie powinno.. Bardzo przepraszam.. .. jestem SWIEZAKIEM...
Z gory dzieki za wszystko .. pozdrawiam:)

tomusn - 01-09-2007, 17:24

poszukaj kiedy się spotyka łódzka ekipa i podjedź na spotkanie!!!!

możesz o części spytać usera Tomasz 82, i sprawdź tez www.coltmania.pl

Tomasz82 - 01-09-2007, 17:28

odezwij sie do mnie na gg 6332028.jstem z rawy maz to jakies 55km do lodzi a mam takiego samego colta co ty tylko silnik zmieniony ale moge pomoc.

pozdrawiam

Hubeeert - 01-09-2007, 20:54

wujek napisał/a:
aha i jesli to co napisalem znajduje sie nie tam gdzie powinno..
Dokładnie tu powinno.
wujek napisał/a:
Bardzo przepraszam
No i dobrze - dopiero teraz się tu pojawiłeś :wink:
wujek napisał/a:
jestem SWIEZAKIEM
Każdy z Nas od czegoś zaczynał :D

Witaj na pokładzie :)

Kampi - 01-09-2007, 21:15

tomusn napisał/a:
możesz o części spytać usera Tomasz 82, i sprawdź tez www.coltmania.pl

Tomasz82 czyli herc11 na COLTMANII

Jeśli szukasz części to też zapraszam na forum COLTMANIAKÓW -> WWW.COLTMANIA.FORA.PL

wujek napisał/a:
1 - prawe drzwi

Prawe drzwi mam na zbyciu... kolor biały lub turkusowy do wyboru.
Drzwi uzbrojone w szybę i mechanizm, ale bez lusterek i tapicerki.
Koszt 90 zł + przesyłka.

TRAWOR76 - 01-09-2007, 23:31

Witam .Tłumik końcowy powinienem znależć ,jeśli coś jeszcze będzie potrzebne służę pomocą...moj nr 602573766.
Pozdrawiam

Tomasz82 - 01-09-2007, 23:38

ale trawor to jest 1.8 silnik .w tym colcie.
TRAWOR76 - 01-09-2007, 23:46

a to fakt...jeśli 1.8 ma inny tłumik niż 1.3 i 1.6 to nie będę miał...
Anonymous - 02-09-2007, 00:25

tlumik mam nadzieje ze zime wytrztma ale... nie mam kol zimowych.. autko stoi na 15"aluskach .. wiec tez beda mi potrzebne (najlepiej z zimowymi oponkami) .. mam do wymiany prawa (hmm nie wiem jak sie to pisze) ..."mendżetę" .. (prosze poprawcie mnie:P ) tą blizej skrzyni biegow... i na 90% klocki z tylu do wymiany.. - ale bylem zaskoczony jak zobaczylem z tylu tarcze:P .. pozytywnie zaskoczony..
AAaa i chyba prawe tylne lozysko mi nawala.. ehh :( ciezko bedzie z tym wszystkim ale NIE PODDAM SIE to autko bedzie w stanie idealnym!! :D :) dzieki wszystkim za pomoc.. a jesli chodzi o drzwi to potrzebne sa biale.. przyjade po nie najprawdopodobniej ale to jeszcze dogadamy na gg :) pozdroffki :)

Anonymous - 02-09-2007, 16:34

Jak potrzebujesz jakiś części napisz na PW. Mam części do Lancera GTI, ale tylko budami róznił się colt c58 od lancera c68.

Tomasz82 jest w stanie załatwić nową chłodnicę Koyo w dobrych pieniądzach.

:)