Zloty i Spoty - VI Zlot Mitsumaniaków Grudziądz 2008 !
Firebee - 07-09-2007, 12:18 Temat postu: VI Zlot Mitsumaniaków Grudziądz 2008 ! wiem, ze mamy czas, ale wpisujcie prosze na podstawie swoich dotychczasowych doświadczeń co poprawić i zmienić by nasz kolejny zlot był lepszy od poprzednich..
Z tego co pamietam:
- oficjalna część imprezy w realu będzie trwala ok 4 godzin i tyle tez tam bedziemy, potem przenosimy się w pewne tajemne miejsce;)
- będzie poprawa jakości zakwaterowania...
- frajerwerków nie będzie (to tak tylko pisze bo nie bedzie fizycznie mozliwości)
słucham kolejnych uwag...
auć będzie bolało..
- zrobienie krótkiego przedstawienia najbardziej znanych z forum "osobników" ...wystarczyłoby przejść przed mikrofonem i wypowiedzieć swój nick i ew (w przypadku Administratorów/Moderatorów) powiedzenie jakiego działu jest się Moderatorem.
- oznakowanie dojazdu do miejsca Zlotu
Gene - 07-09-2007, 12:22
wiecej off-road'u
akbi - 07-09-2007, 12:39
Ja podsunę pomysł KarolaGT, który również uważam za ciekawy i nawet dość pomocny dla osób, które będą pierwszy czy nawet drugi raz na Zlocie.
Mowa tu o zrobieniu krótkiego przedstawienia najbardziej znanych z forum "osobników" ...wystarczyłoby przejść przed mikrofonem i wypowiedzieć swój nick i ew (w przypadku Administratorów/Moderatorów) powiedzenie jakiego działu jest się Moderatorem.
Nie wiem Patryk jak to szykujesz w Grudziądzu ... ale mi się bardzo podobają Mitsumaniakowe konwoje
Matejko - 07-09-2007, 12:39
Firebee napisał/a: | - będzie darmowe jedzonko na które każdy dostanie talonik (na odpowiednie jeddzonko i picie) |
oo bardzo dobry sposob, w tym roku jakos nie narzekam ze sie nie zalapalem praktycznie na nic, ale chcialem sprobowac tego pysznego i zachwalanego zurku, a tu juz nie bylo
Firebee napisał/a: | - będzie poprawa jakości zakwaterowania... |
fireczku i tak jak narazie domki w grudziadzu ze wszystkich 3 miejsc wg mnie byly najlepsiejsze,
a sa tam jeszcze jakies ql ??
Firebee napisał/a: | potem przenosimy się w pewne tajemne miejsce;) |
byle nie czarci mlyn
Firebee napisał/a: | - frajerwerków nie będzie (to tak tylko pisze bo nie bedzie fizycznie mozliwości) |
jakby byly moge z choperem odpalac
Gene - 07-09-2007, 12:43
akbi napisał/a: | Mowa tu o zrobieniu krótkiego przedstawienia najbardziej znanych z forum "osobników" ...wystarczyłoby przejść przed mikrofonem i wypowiedzieć swój nick i ew (w przypadku Administratorów/Moderatorów) powiedzenie jakiego działu jest się Moderatorem. |
ta dobry pomysl
Rafal_Szczecin - 07-09-2007, 12:49
paint ball ?
Firebee - 07-09-2007, 13:17
paintball i tor cartingowy bedzie jesli nie posypią się do przyszlego roku (nie maja chyba zbyt duzego zainteresowania)
powyzsze beda w niedziele, by nie kolidowac z glownymi atrakcjami, a mysle, by przedluzyc zlot tak do niedzieli 16-18 przeznaczajac dla chetnych czas wlasnie na atrakcje dodatkowe
pozdr
wojmi1 - 07-09-2007, 13:20
Pomyslec o jakis parasolach na parkingu bo w Lodzi bylo za goraco - brak cienia
Bartek - 07-09-2007, 13:20
Zakładając zlot wielkości tegorocznego, to jedyna opcja - zlot 2-dniowy. Zakładając rozwój taki jak dotychczas.......
e-gen - 07-09-2007, 13:38
zamiast pain(t)ball-u może jakieś zawody "rycerskie" ?
akbi - 07-09-2007, 14:58
Bartek napisał/a: | Zakładając zlot wielkości tegorocznego, to jedyna opcja - zlot 2-dniowy. Zakładając rozwój taki jak dotychczas....... |
hm ... noto już wszyscy razem i każdy z osobna załatwia sobie tygodniowy urlop na przyszły sierpień
Anonymous - 07-09-2007, 17:53
moja zona byla sceptyczna co do tegorocznego zlotu ale na szczescie wzielo ja na maksa tak sie spodobalo ze juz chce jechac na nastepny
co do grudziadza nie mialem zaszczytu byc a zaluje
pozdro dla wszystkich mitsumaniakow
roch_27 - 07-09-2007, 18:41
Matejko napisał/a: | Firebee napisał/a:
- będzie darmowe jedzonko na które każdy dostanie talonik (na odpowiednie jeddzonko i picie)
oo bardzo dobry sposob, w tym roku jakos nie narzekam ze sie nie zalapalem praktycznie na nic, ale chcialem sprobowac tego pysznego i zachwalanego zurku, a tu juz nie bylo | pomysł wyszedł po wspólnej rozmowie z Firkiem na gg i myślę że jest to najlepsze rozwiązanie i nikt nie będzie mówił, że "dla mnie nie starczyło piwa" albo "dla mnie została tylko kaszanka"
Matejko napisał/a: | Firebee napisał/a:
potem przenosimy się w pewne tajemne miejsce;)
byle nie czarci mlyn | Czarci Młyn za mały
e-gen napisał/a: | zawody "rycerskie" ? | może nie rycerskie ale inne na pewno ale jakie to na razie tajemnica
pozdro
Adaho_krak - 07-09-2007, 20:16
W Strykowie brakowało mi osobiście oznakowania dojazdu do Cesarki, wystarczyło by tylko niewielkie znakczki MMC z strzałką, od wszystkich główniejszych dróżek
JACA_1978 - 07-09-2007, 20:42
moze wiecej konkurencji zrecznosciowych takich jak jazda tylem typu parkowanie slalom jazda z pilka na masce zeby cos "frajdowego"bylo czas na czas auta podzielic wg wielkosci na grupy np colty lancery galanty itp tylko do tego jakis plac i zabawa chyba murowana
co wy na to ??
|
|
|