To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Forum MMC padło. Co dalej?

Jackie - 16-05-2005, 23:53
Temat postu: Forum MMC padło. Co dalej?
Witam.
W niedługiej przyszłości będę mial bazę danych z forum MMC, niestety sam nie jestem w stanie zaadaptować jej na nasze forum i rodzi się pytanie: czy ktoś z Was jest na tyle oblatany w tym, żeby to jakoś zrobić? Przyznaję, że mnie to nieco przerosło a szkoda by było stracić tyle wiadomości i wiedzy wniesionej przez użytkowników. Proszę o pomoc i z góry dziękuję (thank You from the Mountain :wink: )

pozdrawiam

Anonymous - 17-05-2005, 06:37
Temat postu: Re: Forum MMC padło. Co dalej?
Jackie napisał/a:
Witam.
W niedługiej przyszłości będę mial bazę danych z forum MMC, niestety sam nie jestem w stanie zaadaptować jej na nasze forum i rodzi się pytanie: czy ktoś z Was jest na tyle oblatany w tym, żeby to jakoś zrobić? Przyznaję, że mnie to nieco przerosło a szkoda by było stracić tyle wiadomości i wiedzy wniesionej przez użytkowników. Proszę o pomoc i z góry dziękuję (thank You from the Mountain :wink: )

pozdrawiam

Jak już będziesz miał tę bazę to daj znać. Nie takie rzeczy się robiło.

A w kontekście pytania z tematu, to po prostu należy ciepło przyjąć wszystkich z owego forum unikając kłopotliwej klasyfikacji my-wy.

Kofi - 17-05-2005, 08:19

moj brat, ktory jest w miare oblatany w tych sprawach, mowi ze powinien dac rade.
napisz tylko w czym jest to forum.
w sql czy w txt?
najlepiej jak by bylo w txt.

Anonymous - 17-05-2005, 10:19

Kofi napisał/a:

Raczej wątpię. Na 99,98% jestem pewien, że będzie w sql.

Anonymous - 17-05-2005, 10:20

a ja tak myślałem gdzie stara wiara siedzi a oni se tu miejsce umościli-człowiek to głupie bydle :evil: Jackie sory na strone sub i mits wchodziłem a na forum nie-dopiero kataklizm otworzył mi oczy 8)

moze tu bydzie jak na tym starym-bo to po przebudzeniu już nie było :evil: takie samo

pozdrawiam

Anonymous - 17-05-2005, 10:27

loocky napisał/a:
Kofi napisał/a:

Raczej wątpię. Na 99,98% jestem pewien, że będzie w sql.

A na 99,99 to będzie mySQL :-)

Anonymous - 17-05-2005, 10:45

Padło na dobre-skośne się pod(panna dobrych obyczajów) :twisted: i forum ciach czy tak dla sportu samo padło ? :shock:

Więcej emotek nie da rady-karwa 8)

Jackie - 17-05-2005, 10:58

Pisałem już na forum MMC, to nie jest dobra czy zła wola MMC - po prostu jest ujednolicanie stron importerskich i nie mieli specjalnie wyjścia. Tomek Michlaczewski (MMC) i tak bardzo się starał żeby forum przetrwało tak długo. Oficjalna odpowiedź jest taka: forum może istnieć w klubach Mitsubishi (czyli u nas :wink: )
To tyle. Nie piekliłbym się na MMC a raczej na MME bo to ich pomysł....
Pozdrawiam

Anonymous - 17-05-2005, 11:01

gumas_72 napisał/a:
Padło na dobre-skośne się pod(panna dobrych obyczajów) :twisted: i forum ciach czy tak dla sportu samo padło ? :shock:

Więcej emotek nie da rady-k#### 8)

Chodzą słuchy, że to Jackie ma takie wpływy i zrobił to, żeby rozruszać swoje forum :mrgreen:

Hubeeert - 17-05-2005, 11:04

:shock: :shock: :shock: Jacek ma takie wpływy :?: :twisted:

Fido raz sądze że żaden dealer ich nie ma a po drugie to trochę krzywdzące dla Jacka delikaynie mówiąc...

Jackie - 17-05-2005, 11:06

Dokładnie tak!!! Poza tym powoli przejmuję całą sprzedaż samochodów w Polsce i zamierzam przejąć Mitsubishi Motors Corp. tak przynajmniej w 70% :wink:
Pozdrawiam

P.S. Plan może nieco dalekosiężny ale nie ustaję w wysiłkach :lol: :lol: :lol:

Anonymous - 17-05-2005, 11:09

Hubeeert napisał/a:
:shock: :shock: :shock: Jacek ma takie wpływy :?: :twisted:

Fido raz sądze że żaden dealer ich nie ma a po drugie to trochę krzywdzące dla Jacka delikaynie mówiąc...

Spoko Hubeeert, Jacek sobie to odbije na następnym przeglądzie wsadzając mi drewniane klocki hamulcowe z Oltcita :mrgreen:

Jackie - 17-05-2005, 11:11

OK, moi drodzy - MAM BAZĘ DANYCH.
Szukam chetnych do przeklepania.
Pozdrawiam

Anonymous - 17-05-2005, 11:18

Jackie napisał/a:
. Tomek Michlaczewski (MMC) i tak bardzo się starał żeby forum przetrwało tak długo.

ten obibok :twisted: on nic nie robi tylko kawe pije 8)

co to za cenzura-nawet karfa fa nie można pisać 8)

Anonymous - 17-05-2005, 11:22
Temat postu: powodzenia
Jackie napisał/a:
OK, moi drodzy - MAM BAZĘ DANYCH.
Szukam chetnych do przeklepania.
Pozdrawiam

Więc powodzenia Jacku.
Ciekawe jak to będzie wyglądać.
Macie już jakiekolwiek projekty poskładania z 2 baz jedną?