Carisma - Ogólne - [Cari 1.6] Schowek pod radiem
gulgulq - 10-09-2007, 08:15 Temat postu: [Cari 1.6] Schowek pod radiem Witaj, mam taki mały problemik. Pod radiem Carisma ma taki mały schowek na różne pierdółki ( u mnie wizytówki plus małe słodkości tam chowam) zamykany na klapkę. Otóż ta wspaniałą klapka już troche się wypracowała i przy małym przyśpieszeniu poprostu sie otwiera co powoduje wysypanie sie wszystkich drobiazgów. Ma ktoś jakiś patent żeby to naprawić/zmienić.
arekp - 10-09-2007, 08:41
Zadzwon do firmy Xedos w Mierzynie pod Szczecinem, 1,5 roku temu kupowalem taki dla kolezanki za ~30 zl.
Matejko - 12-09-2007, 08:53
gulgulq napisał/a: | Otóż ta wspaniałą klapka już troche się wypracowała |
ee tzn ze ci sie urwal zatrzask od niej
ja tak kombinowalem jakby dal w naroznik tasme dwustronna te piankowa i pomacal paluchem zeby kleila ale nie tak mocno zeby nie szlo otworzyc, ale zeby nie opadal
gulgulq - 12-09-2007, 10:00
nie nei urwał się, otwiera sie i zamyka normalnie, zawiasy całe, tylko jest jakby bardzie wyluzowana czy wypracowana, zastanawiam sie jakoś sprężynke gdzies w zawias wkomponowac tak zeby wiekszy opor był.
Anonymous - 12-09-2007, 10:53
witaj ja mam w tym schowku zamontowane cb i też miałem problem z luźną klapką. Rozkręciłem całą konsolę i jest tam taki trybik, który powoduje płynne otwieranie klapki. Podłożyłem małą podkładkę i teraz stawia większy opór przy otwieraniu.Czasem nawet muszę pomóc jej ręcznie się otworzyć.Ale chociaż sama się nie otwiera
|
|
|