Małopolskie - Prośba o ocene autka !!!
Adaho_krak - 10-09-2007, 14:18 Temat postu: Prośba o ocene autka !!! Panowie może ktoś coś wie o tym autku, http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=241711769 Kolo chce zapodać, ale nie bardzo wie co i jak. Na co zwracać uwagę przy zakupie. Wrażliwe punkty autka. To to co nas interesuje. Z góry dziękówa.
Marcin-Krak - 10-09-2007, 18:48
Adaś, a czemu dałeś to na małopolskim
Na zdjęciach wygląda całkiem ładnie - ciekawe jak jest w rzeczywistości
Mnie zastanawia te 116kkm - jakby troszkę mało na ponad 10 letnie auto
Adaho_krak napisał/a: | Na co zwracać uwagę przy zakupie. |
I Ty nie wiesz na co zwracać uwagę
Przede wszystkim czy był bity - a jak tak , to czy dobrze zrobiony jest
Anonymous - 11-09-2007, 18:21
Witam zwróć uwagę na tylną klapę i mocowanie amortyzatorów przód tam może być rdza, to tyle jeżeli chodzi o blachę.postaraj się dobrze sprawdzić zawiecho szczególnie tylne bo jest wielowachaczowe.polecam silnik 1.6 spalanie podobne a jest czym depnąć.pozdro
karolgt - 11-09-2007, 20:14
Link
Bana chcesz ?
a tak ogolnie to wyglada raczej ok i nie widac nic podejrzanego. chociaz sam nie wiem czy nie powinien miec halogenow ?
Anonymous - 12-09-2007, 04:13
Karolgt ma rację wersja GLX raczej powinna mieć halogeny (ja mam GLX i mam halogeny),chociaż na zdjęciu nie widać żeby miał włącznik halogenów.
Marcin-Krak - 12-09-2007, 09:19
ciastek napisał/a: | wersja GLX raczej powinna mieć halogeny |
- zależy na jaki rynek była ta wersja
ciastek napisał/a: | (ja mam GLX i mam halogeny) |
A jaki masz silnik W 1,3 wyposażenie nie zawsze pokrywa się z tym co jest w tej samej wersji w 1,6 (takie są moje wnioski z obserwacji ogłoszeń )
karolgt napisał/a: | Bana chcesz ? |
Nie strasz mi Adasia
Adaho_krak - 12-09-2007, 10:06
Marcin-Krak napisał/a: | Adaś, a czemu dałeś to na małopolskim |
Bo auto z małopolski i może ktoś coś o nim wie
karolgt napisał/a: | Bana chcesz ? |
Marcin-Krak napisał/a: | I Ty nie wiesz na co zwracać uwagę |
Chodzi mi o słabe punkty dokładnie tego modelu.
ciastek napisał/a: | Witam zwróć uwagę na tylną klapę i mocowanie amortyzatorów przód tam może być rdza, to tyle jeżeli chodzi o blachę.postaraj się dobrze sprawdzić zawiecho szczególnie tylne bo jest wielowachaczowe.polecam silnik 1.6 spalanie podobne a jest czym depnąć.pozdro |
I właśnie o to chodzi Dziękuje.
waldi-1 - 13-09-2007, 12:01
Ano własnie 1,3 przeważnie miały najbiedniejsze wyposażenie a jeśli chodzi o papiery to sprawdz dobrze tuv, brif i ksiązke pojazdu
Marcin-Krak - 13-09-2007, 12:42
waldi-1 napisał/a: | Ano własnie 1,3 przeważnie miały najbiedniejsze wyposażenie |
Nie masz racji Obecnie co raz więcej ściągają 1,3 z bogatym wyposażeniem
Zresztą wystarczy popatrzyć na tego w ogłoszeniu, że nie ma wcale takiego biednego wyposażenia
waldi-1 napisał/a: | a jeśli chodzi o papiery to sprawdz dobrze tuv, brif i ksiązke pojazdu |
Taaa - chyba szczególnie czy pieczątki nie są zbyt nowe i dokumenty nie są produkcji Made in China
waldi-1 - 13-09-2007, 12:44
marcin i o to mi własnie chodziło, ale jak by na brifie była nowa to sie nieprzejmuj niemcy teraz zmieniaja brify na nowe
|
|
|