To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - Witam wszystkich!

Anonymous - 10-09-2007, 17:24
Temat postu: Witam wszystkich!
W końcu stałem się szczęśliwym posiadaczem 2,4 GDI EA3W. We wtorek przyjechał na własnych kołach do Polski. Czarny diabeł :)

Pierwsze wrażenia.....Auto płynie......

Zegarek...żyje swoim życiem :)
Seryjne głośniki.....do wymiany
Popychacze....ślicznie cykają :)

Pozdrawiam wszystkich :)

Anonymous - 10-09-2007, 17:59

o zegarku poczytaj w przyklejonym temacie to latwo zrobic.
a ja jakos na seryjne glosniki nie narzekam i mnie bardzo na plus zaskoczyly. oczywiscie je wymieniam zaraz bo jestem fanem porzadnego CA ale i tak niezlym basem daja :O tzn nie mam 100% pewnosci ze to sa fabryczne ale wczesniej autem jezdzil moj dziadek i wiem ze na pewno nie zmienil glosnikow :)

btw jakie fabrycznie radio montowali? bo ja mam jakies starsze sony na MD i zmieniarka.

mike951 - 10-09-2007, 19:42

M4mooT napisał/a:

btw jakie fabrycznie radio montowali? bo ja mam jakies starsze sony na MD i zmieniarka.

u mnie było montowane philip + zmieniarka oraz dodatkowo gwizki w drzwiach opisane jest wszystko na forum wystarczy poszukać pozdro :)

tucci - 10-09-2007, 20:20

to ten o ktorym pisales ze chcesz sobie zapodac? jak masz jakis namiar na czarna perelke to wolaj do mnie na pw. najsliczniejszy kolor-choruje na niego.to special edition? :wink:
xcracing - 10-09-2007, 21:34

Też mi się taki marzy :cry: Czarny Avance tylko ja koniecznie szukam V6 w manualu.
Tak czy owak - ZAZDROSZCZĘ :biggrin:

tucci - 10-09-2007, 22:23

i ja tez v6 w manualu koniecznie kombi. nie ma ladniejszego 8)
saphire - 10-09-2007, 22:29

Mam nadzieje, że wiecie co tracicie rezygnując już na starcie z tego miodnego automatu :twisted:
Anonymous - 10-09-2007, 23:04

doktord.pl napisał/a:
Popychacze....ślicznie cykają

hehe...skąd my to znamy...
saphire napisał/a:
Mam nadzieje, że wiecie co tracicie rezygnując już na starcie z tego miodnego automatu

chyba jednak nie wiedza tak do konca :)