[97-04]Galant EAxA/W - Witam wszystkich!
Anonymous - 10-09-2007, 17:24 Temat postu: Witam wszystkich! W końcu stałem się szczęśliwym posiadaczem 2,4 GDI EA3W. We wtorek przyjechał na własnych kołach do Polski. Czarny diabeł
Pierwsze wrażenia.....Auto płynie......
Zegarek...żyje swoim życiem
Seryjne głośniki.....do wymiany
Popychacze....ślicznie cykają
Pozdrawiam wszystkich
Anonymous - 10-09-2007, 17:59
o zegarku poczytaj w przyklejonym temacie to latwo zrobic.
a ja jakos na seryjne glosniki nie narzekam i mnie bardzo na plus zaskoczyly. oczywiscie je wymieniam zaraz bo jestem fanem porzadnego CA ale i tak niezlym basem daja :O tzn nie mam 100% pewnosci ze to sa fabryczne ale wczesniej autem jezdzil moj dziadek i wiem ze na pewno nie zmienil glosnikow
btw jakie fabrycznie radio montowali? bo ja mam jakies starsze sony na MD i zmieniarka.
mike951 - 10-09-2007, 19:42
M4mooT napisał/a: |
btw jakie fabrycznie radio montowali? bo ja mam jakies starsze sony na MD i zmieniarka. |
u mnie było montowane philip + zmieniarka oraz dodatkowo gwizki w drzwiach opisane jest wszystko na forum wystarczy poszukać pozdro
tucci - 10-09-2007, 20:20
to ten o ktorym pisales ze chcesz sobie zapodac? jak masz jakis namiar na czarna perelke to wolaj do mnie na pw. najsliczniejszy kolor-choruje na niego.to special edition?
xcracing - 10-09-2007, 21:34
Też mi się taki marzy Czarny Avance tylko ja koniecznie szukam V6 w manualu.
Tak czy owak - ZAZDROSZCZĘ
tucci - 10-09-2007, 22:23
i ja tez v6 w manualu koniecznie kombi. nie ma ladniejszego
saphire - 10-09-2007, 22:29
Mam nadzieje, że wiecie co tracicie rezygnując już na starcie z tego miodnego automatu
Anonymous - 10-09-2007, 23:04
doktord.pl napisał/a: | Popychacze....ślicznie cykają |
hehe...skąd my to znamy...
saphire napisał/a: | Mam nadzieje, że wiecie co tracicie rezygnując już na starcie z tego miodnego automatu |
chyba jednak nie wiedza tak do konca
|
|
|