Car Audio - dobre to do Gala? 

Anonymous - 11-09-2007, 12:41 Temat postu: dobre to do Gala? Witam, w sierpniu kupilem Galanta E54 w super stanie, ale z fabrycznym audio.

Glosniki nie daja rady, radio to jakis wynalazek, ogolnie brzeczy to to dramatycznie.

Znalazlem cos takiego calkiem niedaleko 

http://www.blocket.se/vi/12903482.htm?ca=9_s

cena w pln to ok 680 zlociszy za wszystko. 

Zapytanie moje: czy to dobra cena? czy pogra to ciut w Galancie?

pozdro
												 Anonymous - 11-09-2007, 12:48
  Jak dla mnie pogra i to całkiem fajnie, ale dla miłośników i znawcow car audio pewnie to lipa  
												 Anonymous - 11-09-2007, 13:24

| RadGtr napisał/a: | 	 		  | czy pogra to ciut w Galancie?  | 	  

Ciut tak, i nic ponad te "ciut". Cena moze i dobra ale ja bym tego nie kupił.

pozdr,

Kuba
												 Anonymous - 11-09-2007, 13:34
  a co do 1000pln? kupie radio i cztery glosniki o lepszym brzmieniu? nie chodzi mi o lomot i wiadro basu wystarczy czysty dzwiek do natezenia w ktorym slychac jeszcze ambulans jadacy za mna  
												 Anonymous - 11-09-2007, 18:13

| RadGtr napisał/a: | 	 		  | a co do 1000pln? kupie radio i cztery glosniki o lepszym brzmieniu | 	  

pewnie ze tak.
												 HouseM - 11-09-2007, 19:28
  Prawda jest taka że jak za te pieniądze to taki zestaw jest dobrym kąskiem. Nie ma tu mowy o jakiś rewelacyjnych osiągach czy idealnym brzmieniu ale za 1000zł nnie da się zbudować nic lepszego. 

Moja opinia jest taka (a trochę sprzętu już się na słuchałem , na montowałem) że jak to ma kosztować ok 600zł to brać bo do 1000zł to nie kupisz nic wyższej klasy.
												 Anonymous - 11-09-2007, 20:33
  moim zdaniem to lepiej kupic wzmak 2 kanalowy i porzdany zestaw przedni a tyl sobie w ogole darowac bo tylko bedzie psul scene. co do tego X-ploda to nie uwazam to za dobry wybor.
												 Anonymous - 11-09-2007, 20:36
  Faktycznie nawet najprostrza Alpina, pociągnie lepiej, jeżeli chodzi o budzetowe radyjka jest bezkonkurencyjna:)
												 Anonymous - 12-09-2007, 16:02
  RadGtr, powiem ci trak z tego modelu Sony zrezygnuj nie polecam jest bardzo awaryjny          kumpel jak szybko założył tak szybko się tego pozbył (chodzi o jednostkę centralną) a co do wzmaka to ok ale reszta odpada          jeśli nie wymagasz dużo od sprzetu to jak dla początkującego może być ale nie polecam

| 

|  

|