To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum Dla Pań - Powitanie

czarna - 11-09-2007, 23:15
Temat postu: Powitanie
Drogie MitsuManiaczki tu możemy się przywitać i napisać coś o sobie, np. w jaki sposób jesteśmy "powiązane" z Mitsubishi :wink:

Ja mam na imię Ania jestem z Olsztyna, mój "związek" :P z Mitsubishi zaczął się przez mojego chłopaka, który jeździ Carismą. :D
Mam nadzieję, że będziemy miło spędzać tu czas i rozwijać rozmowy na każdy temat :mrgreen:

Pozdrawiam :)

ruslana81 - 12-09-2007, 09:07

oooo...znalazłam! "użyj funkcji: >szukaj<" :mrgreen:
Witam się i wolę się przedstawiać jako Rusłana (jestem silnie emocjonalnie związana z moja ksywką). Czarna, narazie jest nas dwie, trzebaby wysłać może mail'a do wszystkich użytkowniCZEK zarejestrowanych na forum z podaniem linka :) co Ty na to? Jako moderator chyba możesz :wink:
Moja historia z Mitsubishi jest opisana w dziale "Nasze miśki", temat: "My name is White. Mr. White". Bo tak właśnie został nazwany mój własny, osobisty, ukochany Misio.

Student - 12-09-2007, 09:12

Ja tak żartobliwie:
Może któryś z nas też czuje się kobietą i z chęcią porozmawia z naszymi sikorkami :wink:
A na poważnie to witam panie w ich własnym zakątku.

akbi - 12-09-2007, 09:20

Witam Was Panie :wink:

ruslana81 napisał/a:
trzebaby wysłać może mail'a do wszystkich użytkowniCZEK zarejestrowanych na forum z podaniem linka :) co Ty na to? Jako moderator chyba możesz :wink:

Dobry pomysł, ale któryś z Adminów musiałby stworzyć dla Was jeszcze Grupę ... np "Mitsumaniaczki" w której byłyby zapisane wszystkie kobietki z naszego forum.
Dopiero wówczas Czarna mogłaby wysyłać zbiorowe maile.

Aga - 12-09-2007, 13:59

witam!

mam cichą nadzieję, że to podforum sprawi, że kobiety się trochę zjednoczą
bo jak na razie to spotkałam się z jawną wrogością ze strony jednej kobietki z forum, co mnie dziwi
w końcu jest nas tak mało na tym forum, że trzeba się wspierać a nie napadać na siebie

mój związek z tym forum trwa od dwóch lat, kiedy to kupiliśmy z mężem lancerka
choć wcześniej mieliśmy jeszcze dwa colty, tylko, ze forum było inne :mrgreen:

ruslana81 - 12-09-2007, 14:01

Aga napisał/a:
spotkałam się z jawną wrogością ze strony jednej kobietki z forum

:shock: aż tak? a można wiedzieć co Tobie zrobiła?

Aga napisał/a:
nie napadać na siebie

hehe...a która koleżanka miała czelność dokonać napaści na inną koleżankę?

Aga - 12-09-2007, 14:17

no wiesz... nie chcę się skarżyć...
może do nas przyjdzie i od razu będzie jej przykro, ze tak niemiło się zaczyna

w skrócie: w moim temacie o wrażeniach ze spotu powstała dość ostra dyskusja a wspomniana koleżanka napisała do mnie kilka razy na PW i w nieprzyjemny sposób, używając niewybrednych słów oznajmiła co myśli o wypowiadanych przeze mnie opiniach
pisała na PW bo na forum wyedytowano jej wypowiedzi, gdyż były wulgarne i ubliżające

zdziwiło mnie to, gdyż sądziłam, że tak mała garstka kobiet powinna stać za sobą murem a przynajmniej (jeśli się ma inne zdanie) nie napadać a już na pewno nie ubliżać

nie wiem, może to zazdrość o nową kobietę w gronie :badgrin: :badgrin:

krzypolo - 12-09-2007, 14:32

No tak kobiety zawsze dopną swego ...... już mają swój dział................. ale to fajne ......... będzie czasem miło lub nie miło poczytać co o nas panie myślą................ :oops:
Aga - 12-09-2007, 14:42

tylko proszę powstrzymać się od złośliwych uwag i komentarzy nawet gdy to co przeczytacie nie będzie dla Was zbyt miłe :twisted: :mrgreen: :badgrin:
Cezar - 12-09-2007, 15:33

Aga napisał/a:
tylko proszę powstrzymać się od złośliwych uwag i komentarzy

W razie czego, takie uwagi sie wyedytuje :wink: :lol:

Witam wszystkie Panie :D

Male OT:
Czarna, chyba jestesmy pierwsza "para moderatorow" na MM :D :lol:

ruslana81 - 12-09-2007, 15:37

Cezar napisał/a:
Czarna, chyba jestesmy pierwsza

oooo....no no! brawooo! Może my z gregorbu będziemy kiedyś drugą :P

saphire - 12-09-2007, 16:34

Panowie uszy po sobie i zawijać się ogonem ;-) to podforum dla Pań i Czarna tu rządzi - w razie co powlepia po czerwonym pasku :p :wink: :badgrin:
czarna - 12-09-2007, 17:07

i już nasze grono powiększyło się o jedną kobietę cieszę się baaardzo :biggrin:
i oczywiście raz jeszcze witam wszystkich :mrgreen:
A jeśli któryś z Panów w głębi swojej duszy czuje się kobietą to jak najbardziej ZAPRASZAMY :D

Cezar napisał/a:

Czarna, chyba jestesmy pierwsza "para moderatorow" na MM :D :lol:

chyba masz racje mój moderatorze :p

Anonymous - 25-09-2007, 20:23

Witam :mrgreen:
Dzięki za przyjęcie do grupy, ale jakoś nas mało :?
Hmm ... Jak to miło powiedzieć "nas" :lol: Normalnie czuję się zaszczycona :biggrin:
Moje powiązania z mitsu ... hmm ... Jeździłam rok lancerem (było super) ... synuś kupił sobie eclipsa (jest super, przynajmniej dla niego) ... zamierzam jeździć galantem (będzie superrrr)
Pozdrawiam

czarna - 26-09-2007, 07:23

witam :)

Cieszę się, że dołączyłaś do nas :mrgreen: