To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Chcę kupić Misia ale nie wiem którego wybrać.

Anonymous - 27-01-2006, 12:09
Temat postu: Chcę kupić Misia ale nie wiem którego wybrać.
Witam
Mam wielką proźbę!
Proszę dajcie mi wskazówki bo nie wiek który wybrać model i silnik :(
Zastanawiam się między Galantem a Carismą :)
Obecnie mam benzyniaka, ale jest mi teraz obojętny silnik :) aby był bez awaryjny :D
Poprostu chciałbym usłyszeć co lepiej zakupić. Z góry dziękuje za pomoc
ps.
jeśli ktoś ma jaką ciekawą oferte :) prosze na prv.

Hubeeert - 28-01-2006, 00:18

Czytaj Forum :D - jest temat z linkami do Mitsu na sprzedaż. Jest temat gdzie Krzyżak prosił o sprawdzenie konkretnych Miśków.

Ja bym optował za Galantem - większy, wygodniejszy no i Japończyk a nie Holender. Silnik 2,0 jako model podstawowy a masz jeszcze do wyboru 2,4 no i 2,5V6. Oczywiście Galant EAx - najładniejszy samochód ostatnich lat.

Maciek - 28-01-2006, 07:24

Najładniejszy moim skromnym zdaniem, silnik to raczej benzynka co do dieselkow mam mieszane uczucia (nie to ze złe) ale te pękające bloki itp...Pozdro
PS prosze o łagodną krytyke tej laickiej wypowiedzi ale musiałem napisać najładniejszy :)

kochajj - 28-01-2006, 09:32

Polecma Galanta... na pewno sie nie zawiedziesz... bardzo wygodne autko i przy tym ten wygląd :) ...
Jackie - 28-01-2006, 09:41

No ja w 100% gala. Inna klasa i jakość auta, choć i Cari nic nie brakuje...
Pozdrawiam

Anonymous - 28-01-2006, 15:10

No nie powiem, ale dzięki Wam już wiem co wybrać. Właśnie w tym probelm, że chyba każdy misiek jest inny i w sumie każdy jest fajny, a jak dobrze wiadomo - jak za dużo do wyboru to już klapa. :lol:

A czy by ktoś mógł opisać jak sie sprawóje silniczek 2.0 ????
Nie chcialbym wchodzić na wyższą pojemnośc bo i OC i paliwo mnie zje :( a nie chce kupić samochodu co ma stać pod domem i tylko ładnie wyglądać.

A jeszcze pytanko - czy Misiaki maja jakieś poziomy wyposażenia z nazwy czy lepiej w sumie patrzeć na opis co ma a czego nie.
Może jeszcze jakieś podpowiedzi co do zakupu???? 8)

Pozdrawiam

I mam nadzieje że już na zlocie sie pojawie swoim miśkiem. :roll: