To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Galant E5xA - Filtr kabinowy

Anonymous - 14-09-2007, 20:34

Czy w galancie jest filtr kabinowy?jak tak to gdzie? :biggrin:

[ Dodano: 14-09-2007, 20:41 ]
:?:

Anonymous - 14-09-2007, 21:47

jak juz Ci pisalem na PW - nie ma...
czekoladka_1981 - 16-09-2007, 10:21

potwierdzm tak jak pisał Remek
Anonymous - 18-09-2007, 19:09

nie ma sprawdzałem empirycznie
Frost - 29-09-2007, 13:59

Ale jest możliwość założenia.Rozmawiałem z kolesiem z serwisu Mitsu i podpowiedział mi, ze jeżeli chem mieć filtr to, żebym sprawił sobie od Skody lub VW bo mają kartonowe z możliwością docinania wedle uznania :)
szpala85 - 02-05-2009, 01:28

frost83 napisał/a:
Ale jest możliwość założenia.Rozmawiałem z kolesiem z serwisu Mitsu i podpowiedział mi, ze jeżeli chem mieć filtr to, żebym sprawił sobie od Skody lub VW bo mają kartonowe z możliwością docinania wedle uznania :)

no właśnie :wink: ..... jak kupiłem gala i dowiedziałem się że nie ma filtra kabinowego byłem ucieszony że jeden wydatek mniej ..... tylko że to była zima i nie było aż tak dużo kurzu na zewnętrznej :mrgreen: ..... teraz jest tak że wyjadę rano wracam pod wieczór i muszę czyścić kokpit z kurzu który się zebrał przez cały dzionek :| ....
frost83, a czy próbowałeś taki filtr przycinać i gdzie go umieściłeś ??? :roll:

teraz widzę że bardzo przydatna rzecz ten filtr kabinowy :wink:

Frost - 02-05-2009, 08:44

Patryku, poprzedniego Gala 2,0V6 rozebrałem na części pierwsze po zdarzeniu i wiem że nie ma możliwości umieszczenia w Galu filtra, ponieważ wszystkie elementy są dość mocno i dokładnie ze sobą spasowane na plastikowe zatrzaski lub zgrzane na amen. Podejrzewam ze na upartego gdzieś go po drodze można wcisnąc tylko musiał bym pomyśleć gdzie i żeby było jak najmniej roboty, no bo przecież nie masz ochoty rozbierania połowy nawiewu raz w roku :D hehe