Off Topic - Uwaga na myjnie !!!!!!!!!
Anonymous - 25-09-2007, 19:56 Temat postu: Uwaga na myjnie !!!!!!!!! Dziś byłem świadkiem sytuacji która mnie wyjątkowo zaskoczyła.
Podjechałem pod stację benzynową - obok znajduje sie firma myjąca i czyszcząca samochody. Z boku stoi Lexus z otwartymi drzwiami , bagażnikiem i muzyką włączoną na maxa wraz z 3 paniami ruszającymi tyłeczkami w rytm muzyki i czyszczącymi samochód.
Zatankowałem i byłem w środku aby zapłacić po czym nagle wpada jedna z pań aby pożyczyć kable od kolesie ze stacji bo rozładowały akumulator Koleś poszedł na zaplecze i dał kobiecie po czym do mnie że to już 4 raz w tym tygodniu - że już tak załatwiły Skodę i dwa Mercedesy
Tak więc jak ktoś zostawia samochód do czyszczenia zalecam zabranie panelu od radia
Jakbym oddał mojego miśka do czyszczenia i przyszedł i zobaczył coś takiego to
cns80 - 26-09-2007, 08:09
Tak, tak. By Ci pani tyłeczkiem zakręciła przed nosem to byś robił tak:
Ja tam ma 4 stare akumulatory i mogę jeździć na taką myjnię
Anonymous - 26-09-2007, 08:38
eee w czym problem??
ja zawsze proponuje i sugeruje ze sobie moge sluchac muzyki i wlaczyc klime jak jest goraco.
Anonymous - 26-09-2007, 12:35
szkoda, że tak daleko do Redy..
Krzyzak - 26-09-2007, 16:26
dm17, to w Redzie macie tylko 1 stacje benzynowa? - bo rozumiem, ze skoro nas ostrzegasz, to mowisz o konkretnej stacji (po prostu nie wymieniles o ktora myjnie chodzi)
Anonymous - 26-09-2007, 17:56
To akurat nie było w Redzie tylko Rumi (vis-a-vis stacji Orlen)
Pisze bo może taka praktyka też jest stosowana w innych tego typu miejscach. Nie spotkałem sie nigdy z czymś takim i mnie zdziwiło............
|
|
|