Archiwum - co myslycie na ten temat
mephisto - 08-10-2007, 05:59 Temat postu: co myslycie na ten temat chlopaki co myslycie na temat tego auta bo sie nad nim zastanawiam.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3345221
stary alfer - 08-10-2007, 07:18
Na Twoim miejscu temat założyłbym w Dziale "chcę kupić carismę". Tam masz większe szanse, że wypowiedzą się osoby, które na co dzień jeżdżą tymi autami, bo w ZS mamy chyba 3 sztuki jesli się nie mylę...
edit:
Twój temat już tam jest I nie tylko tam
Czekaj, więc spokojnie na bieg wydarzeń.
phot - 08-10-2007, 19:39
Jak dla mnie to wyglada niezle nawet ten bolid.. Przebieg nawet tez wyglada dosc realnie. Jest szansa ze sprzedajacy mowi prawde:) Te felgi troche mi sie kluca z oslonkami przeciwslonecznymi;) Co do silnika ile jeszcze pozyje to napewno wypowiedza sie posiadacze tegoz wlasnie. Mysle ze cari warta zainteresowania...
Pozdrawiam
Anonymous - 09-10-2007, 08:52
Błotnik prawy przedni ma inny odcień od pozostałej części boku. Widać to na zdjęciu gdzie jest otwarta maska silnika. Musisz zobaczyć autko na żywo.
Anonymous - 09-10-2007, 14:57
Moim zdaniem to niezły egzemplarz. Ale zdecydowanie polecam obejrzenie w realu. Zwróć uwagę na tylną klapę w okolicy tablicy rejestracyjnej a w szczególności przy światełkach do podświetlania tablicy czy nie ma tam rdzy jest to miejsce gdzie lubi rdzewieć.
|
|
|