MitsuManiaki.com - KARTY KLUBOWE
Leppe - 07-02-2006, 12:51 Temat postu: KARTY KLUBOWE Co wy na to abyśmy mieli karty klubowe np po lewej zdjęcie po prawej znaczek mitsubishi z podpisem mitsumaniaki.com a pod spodem nick imię i nazwisko numer klubowy oraz data przystąpienia do klubu. W pasku magnetycznym wszystkie dane adresowe oraz numer klubowy. Takie karty mogłyby posłużyć do identyfikacji w sklepach w których mamy zniżki oraz do identyfikacji na zlotach. A oto link do firmy która wykonuje takowe karty
http://www.plastikowekarty.com.pl/?id=systemy
young - 07-02-2006, 14:34
Hmm
No nie wiem, ja i tak kupuję części u Japaneeze, a najbliższy sklep ze zniżkami dla Mitsumaniaków to Bydgoszcz ok 220 km od Łodzi (o ile się nie mylę)
Gdyby w każdym większym mieście był sklep, czy warsztat, w którym mielibyśmy zniżki na taką kartę to wtedy oki.
Ale sam już nie wiem.
piwkotom - 07-02-2006, 15:15
zdaje sie ze nad takimi kartami pracuje wlasnie Raddex
no moze bez tych paskow ale moze warto by bylo z nim zahaczyc temat
Anonymous - 07-02-2006, 17:14
Tak jak mowisz Raddex pracuje nad kartami
a co sie tyczy znizek to ja w szczecinie moge zalatwioc warsztat jeden
Leppe - 07-02-2006, 19:03
W łodzi tez mozna zalatwic warsztat jak i sklep. A jesli idzie o Japaneze to tez moglby z kartami sie bawic bo niby skad on ma wiedzec, ze ktos kogo po raz pierwszy na oczy widzi jest z klubu, a takto pokazuje karte i po bulu. Jesli dany sklep nie ma czytnika to sie dostarcza wzor karty do porownania.
Anonymous - 08-02-2006, 00:31
A ile by taka karta kosztowała?
piwkotom - 08-02-2006, 00:37
Memphis napisał/a: | A ile by taka karta kosztowała? |
dla tych co nie pojawiaja sie na spotach - 200 zeta
Raddex robil rozeznanie juz jakis czas temu wiec pewnie ma w miare oficjalne info i moze sie wypowie?
Anonymous - 23-03-2006, 18:28
To co, temat zdechl?
Hubeeert - 23-03-2006, 22:13
Zapytaj albo Firka albo raddexa. oni cos kombinują. A tak naprawdę to sądzę że trzeba jeszcze chwile cierpliwości.
raddex - 23-03-2006, 22:48
karty czesciowo sa juz wyprodukowane, ale sa to zwykle zalaminowane karty "domowej roboty", gdyz nie kazdy chce placic za karte plastikowa, a te ja wykonuje sam i za darmo. Nie jest to szczyt marzen ale jest juz cos, a ze klub sie rozwija to w przyszlosci pomyslimy o plastikach
jeszcze tylko jakby wszyscy chcieli swoje dane przesylac to bylo by super bo na 166 Mitsumaniakow mam dane od 97 osob, ale to juz inna sprawa a prosilem o to ze 3 miesiace temu, jackie maile wysylal itp itd - spoko bede czekal
Firebee - 24-03-2006, 06:35
Raddex. Dzięki karcie klubowej mamy prawo otrzymania rabatów, więc to nam musi zalezec na tym czy ja chcemy czy nie... Wiec prosze sie nie denerwuj i dziekuje, bo poswiecasz swoj czas i pieniadze dla nas wszystkich!!
Pozdro
Firek
[ Dodano: Pią Mar 24, 2006 6:37 am ]
proponuje (tu apel do wszystkich), by zwrocic czesc kosztow Raddexa (produkcja, laminacja, wysylka) z czesci pieniazkow, ktore mamy przeznaczone na rozwoj.
Pozdrawiam
Firek
Anonymous - 24-03-2006, 09:17
OK, jestem za zwrotem kosztow, no problemo... Tylko jakie dane potrzebujesz? Imie, nazwisko, ksywka, numer klubowy, cos jeszcze?
igi - 24-03-2006, 09:50
Firebee napisał/a: | proponuje (tu apel do wszystkich), by zwrocic czesc kosztow Raddexa (produkcja, laminacja, wysylka) z czesci pieniazkow, ktore mamy przeznaczone na rozwoj. |
Mnie pasuje
raddex, to kiedy wysyłka??
Anonymous - 24-03-2006, 10:42
jak bumerang wraca problem składek hehe i będzie wracał coraz częściej )) - ja się piszę tylko proszę podać ile ))
Firebee - 24-03-2006, 10:59
wplaty dowolne:P
|
|
|