To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero Ogólne - Co sądzicie o tym wózku

Anonymous - 16-10-2007, 19:39
Temat postu: Co sądzicie o tym wózku
Jak sądzicie ile może być warty ten wózek, rocznik 2002, 2.5 TD ma spory przebieg
188 000 km, brak foteli z tyłu (robił za dostawczy), zniszczona tapicerka z tyłu, lekko uszkodzony prawy przedni błotnik i ogólnie jest trochę obdrapany.

Z góry dzięki za wszystkie wasze opinie opinie. Pozdrówka Wojtas.

Gene - 17-10-2007, 08:42

Pytales na pw i tam tez dostales odpowiedz. Wszystko zalezy od ceny ale ten egzemplaz wyglada na mocno uzywany. Nie wiem co z kanapa, jest i czy nadaje sie do ponownego zamontowania?
Poszukaj jeszcze bo II mozna wyczaic w lepszym stanie choc nie wiem czy tak nietypowa.

Anonymous - 19-10-2007, 14:50

Witam!
Nietypowy egzemplarz i pewnie był potrzebny do nietypowych rzeczy. Tak sobie myślę, że jeśli ktoś robi auto dostawcze z luksusowego (pajero to flagowy model mitsubishi) to coś tu nie gra; albo tak zależało na wyglądzie, albo... na napędach. No bo "zwykłe" auta dostawcze są dużo tańsze i bardziej praktyczne, zgodnie z przeznaczeniem. Widocznie taki terenowy był potrzebny komuś. Sugeruję dokładne sprawdzenie napędów i wogóle zawieszenia.

Hubeeert - 19-10-2007, 18:12

Stach napisał/a:
Tak sobie myślę, że jeśli ktoś robi auto dostawcze z luksusowego (pajero to flagowy model mitsubishi) to coś tu nie gra;

To samo co w Polsce jest w całej Europie - kwestie podatkowe. Nie uwierzylibyście jak może wyglądać półroczny Land Cruiser uzytkowany w firmie budowalanej w Irlandii :?

Gene - 22-10-2007, 08:46

uwierze :D