Pajero Ogólne - Co sądzicie o tym wózku
Anonymous - 16-10-2007, 19:39 Temat postu: Co sądzicie o tym wózku Jak sądzicie ile może być warty ten wózek, rocznik 2002, 2.5 TD ma spory przebieg
188 000 km, brak foteli z tyłu (robił za dostawczy), zniszczona tapicerka z tyłu, lekko uszkodzony prawy przedni błotnik i ogólnie jest trochę obdrapany.
Z góry dzięki za wszystkie wasze opinie opinie. Pozdrówka Wojtas.
Gene - 17-10-2007, 08:42
Pytales na pw i tam tez dostales odpowiedz. Wszystko zalezy od ceny ale ten egzemplaz wyglada na mocno uzywany. Nie wiem co z kanapa, jest i czy nadaje sie do ponownego zamontowania?
Poszukaj jeszcze bo II mozna wyczaic w lepszym stanie choc nie wiem czy tak nietypowa.
Anonymous - 19-10-2007, 14:50
Witam!
Nietypowy egzemplarz i pewnie był potrzebny do nietypowych rzeczy. Tak sobie myślę, że jeśli ktoś robi auto dostawcze z luksusowego (pajero to flagowy model mitsubishi) to coś tu nie gra; albo tak zależało na wyglądzie, albo... na napędach. No bo "zwykłe" auta dostawcze są dużo tańsze i bardziej praktyczne, zgodnie z przeznaczeniem. Widocznie taki terenowy był potrzebny komuś. Sugeruję dokładne sprawdzenie napędów i wogóle zawieszenia.
Hubeeert - 19-10-2007, 18:12
Stach napisał/a: | Tak sobie myślę, że jeśli ktoś robi auto dostawcze z luksusowego (pajero to flagowy model mitsubishi) to coś tu nie gra; |
To samo co w Polsce jest w całej Europie - kwestie podatkowe. Nie uwierzylibyście jak może wyglądać półroczny Land Cruiser uzytkowany w firmie budowalanej w Irlandii
Gene - 22-10-2007, 08:46
uwierze
|
|
|