Łódzkie - Tulejki do wymiany
Anonymous - 16-10-2007, 22:08 Temat postu: Tulejki do wymiany Witajcie.
Ma pytanko, znacie kogoś, kto by mi wymienił tulejki do wybieraka skrzyni w mojej Cari w Łodzi? Oczywiście nie jakoś strasznie drogo (w salonie na Włókniarzy zażyczyli sobie 280 zeta za komplet z wymiana). Wiem z forum, ze to ponoć banalne jest do zrobienia samemu i szybko sie robi, ale niestety mechanika to dla mnie czarna magia Tacy tez bywają hehe
Komplet tulejek kupiłem od Volvo S40 - 55zł
Dzięki za pomoc i pozdroofka dla Mitsumaniaków!
Od tygodnia jeżdżę po Łodzi granatowa Cari z rejestracją ERA - chyba jedyna taka w Łodzi.
Do zobaczenia na drodze!
m.
Chooper - 16-10-2007, 22:49
wpadnij do mnie w piątek to Ci od ręki wymienię ok. godz 16-17.
Anonymous - 20-10-2007, 04:57
witam
u mnie chyba też sa tulejki do wymiany bo nieraz ciężko jedynka wchodzi . wiec pytam sie czy wymieniac te tulejki czy poczekac jeszcze . No i pytanie do Choopera czy znalazl bys czas na wymiane tych tulejek owczywiście zapłace i odrazu bys spojrzał na mój świeżo sprowadzony sprzęt carisma 1999 1,8gdi
Matejko - 20-10-2007, 10:07
nie masz tulejek w GDI
Anonymous - 20-10-2007, 12:49
Matejko napisał/a: | nie masz tulejek w GDI |
Czyli nic sie nie wymienia przy skrzyni w GDI jesli chodzi o preyzje zmiany biegów . Tyle sie naczytalem na forum o tych tulejkach ze moze sobie wmówiłem ze te biegi zle wchodzą. Moja pierwsza carisma wcześniej jezdzilem almera. Juz doczytalem na forum słowo klucz linki (1700zl)
parzon - 03-11-2013, 20:06
Witam,
prawdopodobnie dopadł także mnie problem z tulejkami, nie wchodzi mi piątka.
Polecicie jakiś dobry serwis gdzie mógłbym to wymienić, chyba, że ktoś z Was miałby chęci wykonać dla mnie taką usługę
|
|
|