To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Problemy techniczne - Do kogo po części do samochodu?

Anonymous - 14-02-2006, 23:19

Halo halo :P jako ze nie zagladam tu zbyt czesto mam pytanie ?????????Do kogo moge sie zwrocic z zapytaniem o ceny czesci (serwisowe),wiem ze juz kiedys z kims rozmawialem na ten temat ale za cholewke nie pamietam nicka a nie chce pm rozsylac w ciemno :D
kochajj - 14-02-2006, 23:42

japaneze... i dlaczego w tym temacie pytasz????
Anonymous - 15-02-2006, 14:45

Chodzi mi o to czy ktos z firmy Mitsubishi majacy dostep do cen serwisowych czesci jest na tym forum?
Anonymous - 15-02-2006, 14:48

jackie ?? ;]
Hubeeert - 15-02-2006, 17:22

Jackie przede wszystkim jako dealer. Są tu tez namiary na MOTO CHAMP - to znaczy na stronie głównej Mitsumaniaków.
Ja polecam Jacka - wykopał dla mnie w USA uszczelniacz z którym miałem problemy.

wichura1 - 15-02-2006, 18:02

Japaneze, a kto niby miałby być?
JCH - 15-02-2006, 22:40

Rafalanx napisał/a:
Halo halo ... Do kogo moge sie zwrocic z zapytaniem o ceny czesci (serwisowe),wiem ze juz kiedys z kims rozmawialem na ten temat ale za cholewke nie pamietam nicka a nie chce pm rozsylac w ciemno :D

W profilu masz finkcję "Zobacz wszystkie posty". Masz ich niedużo - jakieś 15. Bez problemu się przez nie przebijesz i przypomnisz sobie z kim i o czym gadałeś.
Po mojemu to wtedy Jackie odpowiadał Ci na pytanie ile kosztuje jakaś pierdółka - korek do zbiornika spryskiwacza szyb czy cuś. Kosztowało to ponoć 45 zł. Zgadza się :?:

Anonymous - 17-02-2006, 13:53

Tak jest masz racje lece szukac kontaktu do Jackie :D
kiepuczi - 19-02-2006, 03:54

jak masz caps to moge podac ci cene kazdej ceny w usa jesli cie interesuja detaliczna i hurtowa. Jak nie masz caps to tez ci moge podac jak mi napiszesz co i jak. Pytales sie mnie keidys o MAP sensor, akurat wtedy nie mialem zadnego, teraz mam kilka uzywanych jesli jestes zainteresowany.