Space Wagon Ogólne - spryskiwacz tylnej szyby
Anonymous - 01-11-2007, 20:57 Temat postu: spryskiwacz tylnej szyby Witam !
Mam pytanie gdzie w Wagonie jest pompka i zbiorniczek spryskiwacza tylnej szyby ?
Jak naciskam przycisk na konsoli to nic nie słychać i nie leci a dysza nad szybą jest.
W niemieckiej instrukcji wygląda jakby zbiornik był przed akumulatorem tuż obok zbiornika przedniej szyby
Anonymous - 04-11-2007, 20:02
bo tak jest, tam sa 2 pompki, jedna no przod druga tyl
Anonymous - 06-11-2007, 16:44 Temat postu: Spryskiwacz tylnej szyby Czyli mam auto wybrakowane ! Gdzie ja położyłem dokumenty gwarancyjne ? (ha,ha)
Pozdrawiam
Anonymous - 21-01-2008, 00:50 Temat postu: spryskiwacz tylny;] Witam! mam ten sam problem ale jutro to naprawię. w moim przypadku najzwyczajniej w świecie zaśniedziały styki na pompce, trzeba to przeczyścić odpowiednio i podłączyć i powinno trybić;] 3maj się pozdro
Anonymous - 22-01-2008, 11:30
Witaj Tonday !
Mój Misiek też ma 4x4, jak się Twój sprawuje ?Tej zimy nie ma śniegu,ale jak był to miałem wielką frajdę z tego,że nie bałem się żadnych zasp itp.
Anonymous - 23-01-2008, 20:33 Temat postu: pompka Witam! wracając do spryskiwacza tylnej szyby...nie udało mi się tego zrobić..styki przeczyszczone jak należy..i nic..Ale stukają clekko w pomke i naciskają przycisk na konsoli czasami spryskiwacz działa, więc sądze że to jest jakaś usterka w samej pompce i to chyba juz nie dla mnie robota... pozrdawiam
|
|
|