To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Problemy techniczne - Reflektory

Maciek - 19-02-2006, 07:51
Temat postu: Reflektory
Czy kto¶ wie dla czego go¶ć w opisie TEGO wpisał elektryczne :shock: Jak s± one jako¶ sterowane :?: I (głupio to wyjdzie) po co?
Anonymous - 19-02-2006, 08:05

sa to reflektory w ktorych mozesz regulowac wysokosc strumienia swiatla
pokretlem pod kierownica - rzadka sprawa bo wiekszosc galow jest po
dzwonach i wstawiano tam potem zwykle - ze stala wysokoscia... :(

Maciek - 19-02-2006, 08:16

No ja też mam takiego po dzwonie :) i moge sobie pokręcić ¶rubka coby zmienić ustawienia. Pozdro
Anonymous - 19-02-2006, 14:39

srubke? sruby regulacyjne sa w kazdych. ja mam na mysli taki maly silniczek
co umozliwia Ci regulacje z kabiny...

Serek - 19-02-2006, 17:14

Maciek - jeżeli masz faktycznie wersję EXE to powinieneś posiadać takową regulację pod kierownicą, z lewej strony. Jeżeli nie, to znaczek EXE został doklejony...w trakcie. Przy lampach pod maską są kostki do podpięcia - również przy silniku 4G37.
josie - 19-02-2006, 20:52

Serek napisał/a:
powinieneś posiadać takową regulację pod kierownicą, z lewej strony. Jeżeli nie, to znaczek EXE został doklejony

Wcale to nie jest takie pewne... Ja mam GLXi Colta i mam regulację reflektorów w kabinie. I widziałem wiele GLXi z tak± regulacj±

Krzyzak - 19-02-2006, 21:38

Mój Gal bez EXE ma regulację ¶wiateł elektrycznie (4 poziomy) - my¶lałem, że to standard.
Maciek - 19-02-2006, 21:53

Regulacje takow± posiadam (dynks) ale po tzw dzwonie w przód zostały one pewnie zmienione na takie ze stałym położeniem. Co do dopisku EXE na rufie to jest ale czy być powinna jakie jeszcze elementy ¶wiacz± o EXE'owo¶ci :) auta. Wiem było pisane ale nigdy tak wprost nie zostały wymienione elementy które maj± auta w tym wydaniu.
PS kostki od reflektorów też jakie¶ wisz± z przodu. Nie widziałem zednych silniczków.

Krzyzak - 19-02-2006, 22:02

Ja też miałem dzwona, ale z Tico i lampy całe mam :)
EXE miał m.in. szerokie plastikowe listwy na drzwiach - jak GTI

Maciek - 19-02-2006, 22:39

Mam szerokie listwy co dziwi niektórych mechaników. A Tico sie nie liczy nie ta waga :) Za Tico nie można sobie piecz±tki na drzwiach przystawić. :wink:
Anonymous - 24-02-2006, 15:20

u mnie tez jest to pokretło pod kierownica ale ja tam nie zauważyłem zeby mi sie jakos swiatła zmieniały pozycje musze to w garazu wypróbowac na ¶cianie:)
a jak to nie bedzie działało to jest na to bezpiecznik pewnie ??