To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[92-96]Colt CA0 - [ALL] Mocne colty

czarnuch23 - 07-11-2007, 22:39
Temat postu: [ALL] Mocne colty
tak bede sprzedawal silnik ale to jeszcze chwilke potrwa :) prawdopodobnie bede oddawal silnik bez skrzy ni z wiazka i ECU i szczerze mowiac najchetniej komus z forum :) tak zebym wiedzial ze serduszko misi pojdzie w dobre rece;)
A silnik bede kupowal od znajomego:) ktory robi potwora.. nie jest z forum..ale sie pojawi jak juz jego bydle bedzie jezdzilo w pelni wystrojone po ulicach..i spokojnie moge powiedziec ze bedzie to najszybszy colt w polsce o ile nie w europie....

harpagan - 07-11-2007, 23:04

Cytat:
A silnik bede kupowal od znajomego:) ktory robi potwora.. nie jest z forum..ale sie pojawi jak juz jego bydle bedzie jezdzilo w pelni wystrojone po ulicach..i spokojnie moge powiedziec ze bedzie to najszybszy colt w polsce o ile nie w europie....

Nie przesadzasz troche ? :D
Chyba ze sie plany zmienily i o czyms nie wiem

Hubeeert - 08-11-2007, 00:06

czarnuch23 napisał/a:

To ten od białego AWD z 4G63T?
Bo jak nie to ma konkurencję.
I coś mi się wydaje, że jak wreszcie z Japonii wypłynie wynik poszukiwań to niejedną.

Pozdrawiam

czarnuch23 - 08-11-2007, 00:30

to nie moj ma byc najszybszy:D ja mam miec GTi tak kolo 160 konikow :D taki jest plan a kolega buduje potwora:) i mysle ze jak skonczy to bedziemy mieli ciekawy egzemplarz w polsce :)

Harpagan rozmawiales z Mackiem tak wiec wiesz co ona ma a ja wiem co ona planuje ... bedzie na co patrzec jak skonczy:)

konrad1704 - 08-11-2007, 00:34

czarnuch23 napisał/a:
bedzie na co patrzec jak skonczy:)

jest jakis przyblizony termin?

czarnuch23 - 08-11-2007, 02:04

wszystko rozwala sie o firme ktora bedzie to robila... narazie wlaka z terminami :) tez na to czekam bo wtedy silnik dostane :D
harpagan - 08-11-2007, 09:49

Hubeeert napisał/a:
To ten od białego AWD z 4G63T?

Nie nie to czarne warszawskie GTi

Hubeeert napisał/a:

Bo jak nie to ma konkurencję.
I coś mi się wydaje, że jak wreszcie z Japonii wypłynie wynik poszukiwań to niejedną.

Mozesz powiedziec cos wiecej :) ?

Anonymous - 08-11-2007, 11:14

Tak z ciekawosci... na czym bedzie bazowal swap twojego kolegi? Na jakim silniku?
czarnuch23 - 08-11-2007, 14:02

4g93T seryjny z lancera GSR