Lancer Ogólne - LADNE LAMPY DO NASZYCH MITSUNOW
Anonymous - 11-11-2007, 10:43 Temat postu: LADNE LAMPY DO NASZYCH MITSUNOW http://stores.ebay.com.hk...5QQftidZ2QQtZkm
jezeli chcecie kupowac poza ebayem bo ciezko jest czytac po japonsku ;-D piszczcie do kolesia ja tak bede robil...
evain88@yahoo.com.tw
p.s hc$ -to hong kong dolar
600 HKD jest warte 189.96 PLN. jezeli jest to cena za dwa leflektory to mysle ze z przesylka wyjdzie jakies 60 zl-80zl wiec to i tak taniej niz na allegro za dobre leflektory
Anonymous - 11-11-2007, 10:53
rooster_nh napisał/a: | to mysle ze z przesylka wyjdzie jakies 60 zl-80zl wiec to i tak taniej niz na allegro za dobre leflektory |
widze ze raczej nie robisz zakupow na zagranicznych ebaya'ch
otoz sprawa wyglada tak rejestrujac sie do ebaya podajesz adres wysylkowy i w zaleznosci od tego na jakim adresie jestes zalogowany (ja np. mam trzy adresy tj. NY, London, Bialystok) od tego zalezy koszt wysylki ktory jest automatycznie dodawany do ceny przedmiotu, za moment sprawdze jaki jest koszt wysylki do polski tych lamp.
Anonymous - 11-11-2007, 10:59
to prawda na ebayu nie robie zakupow dlatego napisalem do kola z hong kongu ;-D
Anonymous - 11-11-2007, 11:07
na tej aucji nie da sie niczego wyczytac sa tylko u mnie ???????????? zamiast ichnich znakow.
na ich stronie o mnie jest napisane ze jesli chcesz znac cene wysylki do twojego kraju skontaktuj sie z nimi mailem, wiec pewnie ci odpisza bo ja niczego nie przeczytam (brak zainstalowanych znakow).
Anonymous - 11-11-2007, 13:50
sweet nareszcie jakieś lampy jak sie czegoś dowiecie to dajcie znać bo mi te znaczki nie pasują
Anonymous - 12-11-2007, 20:15
napisalem do kola ale nie mam narazie riposty! za to daje riposte w linku ...
te same swiatelka tylko ze z usa... cena tez zdziebko inna ;-p
http://www.depoautolights...php?cPath=33_65
[ Dodano: 22-11-2007, 16:36 ]
http://www.depo.com.tw/show_product.asp?pageno=12 tutaj macie manuale do aut po wybraniu modelu ... wystarczy napisac do kolesi z depo i napisza wam ile kosztuje przesylka itp. jezeli nie wiecie nadal ktore przeslijcie zdjecia swojego auta moze wam pomoga i cheja banana ;-D wlasnie jestem w trakcie pertraktacji ...
Anonymous - 12-02-2008, 19:43 Temat postu: Lampy do Lancera z USA - a sprawa homologacji? Witam!
Chciałbym wtrącić trzy grosze do dyskusji. Otóż kupowanie w USA reflektorów do samochodów jeżdżących po terenie Unii Europejskiej to chyba nie najlepszy pomysł. No chyba że ktoś jest ryzykant i odebranie dowodu rejestracyjnego z powodu świateł bez homologacji dla UE nie jest dla niego kłopotem.
Z tego co wiem wszystkie światła muszą mieć europejską homologację inaczej mogą się policjanci czepiać a i podczas badań technicznych może dojść do niemiłej niespodzianki.
Ja też szukałem i szukam nadal jakiejś rozsądnej alternatywy do oferowanych po astronomicznych cenach w ASO reflektorów przeciwmgielnych do Lancera.
Pozdrawiam !
tomal
Anonymous - 17-02-2008, 14:42
a mam pytanko: mam lancerka z 97r przed liftem czy lampy po lifcie bedą normalnie pasować???
[ Dodano: 18-02-2008, 22:33 ]
http://www.allegro.pl/ite...ylnie_nowe.html
znalazłem tylne troche podobne ale zawsze teoche inne:PP
Tony_Halik - 17-01-2009, 02:14
Co do lamp innych niz standardowe to jest cos takiego GiaCuzzo. Ja mam takie w Lancerze Kombi 2006 ale one byly juz zamontowane raczej bym tyle nie zaplacil (750€).
Btw mam teraz problem bo jakis kamyk spowodowal pekniecie jednego szkla i trzeba czegos poszukac.
ApAcHoS - 05-11-2009, 21:10
Odświerzę temacik z racji tego że i tak musze kupic lewy reflektor do lancera-więc może kupiłbym jakieś soczewki fajne jeśli coś jest dostępne ??
Zmieniło się coś jeśli chodzi o dostępnośc przednich reflektorów do Lancera?
krzypolo - 05-11-2009, 21:38

LINK
ApAcHoS - 05-11-2009, 21:58
Dzięki-widziałem ten link, myślałem że może coś się zmieniło i pojawiło cóś nowego....powęszę po ebay-u...
wśród tych 2 ta z prawej z soczewkami wygląda nieźle ale to amerykańskie lampy niestety.. a nie ma europejskiego przedstawicielstwa "depo" w europie ..? może mieliby europejskie odpowiedniki
Anonymous - 08-11-2009, 17:01
tą lampe z prawej mam w swoim lancerku
o dziwo swieci tak jak powinna swiecic lampa w europie ale niestety nie maja znaczka E
lampa ładnie wyglada
ApAcHoS - 08-11-2009, 21:06
A w jaki sposób je kupiłeś i jak z nimi u Ciebie na przeglądach ?
Anonymous - 08-11-2009, 22:39
kupiłem na ebayu
zapłaciłem paypalem
przyszły z samochodem jak wysyłałem
przeglądy przechodzą na razie bez problemu (2 razy)
swiecą dobrze wg.norm europejskich ale znaczka homologacyjnego nie mają
|
|
|